Artikelen van Redactie Hifi.nlPlatteTV: niet alleen voor televisies

Gepubliceerd op 17 juni 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Platte tv advertorialJe vindt bij de speciaalzaken van PlatteTV heel wat meer dan televisies alleen. Wist je dat je er bijvoorbeeld ook terecht kunt voor versterkers van Denon en Marantz? En dat de keten onlangs ook Bowers and Wilkins aan het assortiment heeft toegevoegd?
lees verder>>

Even voorstellen: Poels Audio

Gepubliceerd op 17 juni 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Poels AudioPoels Audio in Ospel, in het midden van Limburg, vertegenwoordigt een klein aantal zorgvuldig geselecteerde merken. "Allemaal merken waar ik echt 100 procent van overtuigd ben", zegt Rob Poels. "Voor elk merk wat je hier ziet staan zijn er ook tientallen afgevallen."
lees verder>>

Reference Sounds Experience Center is geopend: bezoeken op afspraak

Gepubliceerd op 16 juni 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Reference Sounds 2021Het gloednieuwe Reference Sounds Experience Center van de importeur van onder meer Mark Levinson en Wilson Audio heeft haar deuren geopend. "Een plek waar de beleving van geluid centraal staat. Waar we willen inspireren en prikkelen en waar de kracht van superieure muziek- en filmweergave samenvloeit met maatwerk akoestiek en interieur. Welkom bij Reference Sounds 2.0!"
lees verder>>

Dutch Audio Event: zaterdag 30 en zondag 31 oktober

Gepubliceerd op 15 juni 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Logo Dutch Audio EventDutch Audio Event mag op de agenda! Na afgelopen jaar en de uiteraard doorgeschoven editie staat ook nu de organisatie weer te popelen om het mooiste audio-evenement van het jaar te gaan organiseren. Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober opent Koningshof zijn deuren om alle bezoekers welkom te heten voor het allereerste Dutch Audio Event.
lees verder>>

Simply Audio voegt Phasemation en Kondo toe aan portfolio

Gepubliceerd op 14 juni 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2021-06-14 PhasemotionPP-200Het in Zoetermeer gevestigde Simply Audio heeft de verkoop van een tweetal nieuwe merken op zich genomen. Phasemation was bij Simply Audio al bekend vanwege de step-up trafo’s van het merk maar Simply Audio heeft ook een mc-element van Phasemotion in het assortiment opgenomen. Ook de kabels van het Japanse Kondo worden vanaf nu door Simply Audio verkocht.
lees verder>>

Private listening van Grimm MU1 en LS1be op 11 en 12 juni bij Audio-Life

Gepubliceerd op 10 juni 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-11-20 Grimm MU1De in Buren gevestigde audiodealer Audio-Life organiseert op vrijdag 11 juni en zaterdag 12 juni a.s. private listening sessions waarin een tweetal producten van Grimm centraal zullen staan. De Grimm MU1 streamer en de LS1be actieve luidspreker vormen volgens Audio-Life een combinatie die garant staat voor een natuurlijke en muzikale beleving. De bestrijding van het coronavirus gaat de goede kant op, maar we zijn er nog niet vanaf. Luisteren zal dus in kleine groepjes plaatsvinden en een belangstellende moet van tevoren even een tijdslot reserveren.
lees verder>>

De Optoma CinemaX P2 short throw projector zelf eens uitproberen?

Gepubliceerd op 8 juni 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Optoma Cinemax P2De Optoma CinemaX P2 is de jongste Ultra Short Throw projector van Optoma, geschikt om al vanaf 26 centimeter vanaf de muur een 100 inch beeld te projecteren. Daarnaast is de P2 voorzien van een smart tv-systeem én een krachtige geluidsoplossing. Onze beeldexpert Eric Beeckmans is er voor zijn review al uitgebreid mee aan de slag gegaan, maar we zoeken ook twee lezers om de CinemaX P2 eens uit te proberen. Ideaal voor het aanstaande EK!
lees verder>>

The Chord Company C-VIEW 2.1 HDMI kabel is geschikt voor 4K en 8K schermen

Gepubliceerd op 7 juni 2021
Auteur: Redactie HiFi.nl
2021-06-04 TheChordCompany2.1HDMIHet Britse kabelbedrijf The Chord Company heeft een HDMI 2.1-kabel van de volgende generatie gelanceerd voor de huidige 4K- en 8K-schermen. De nieuwe Chord Company C-view 2.1 HDMI is verkrijgbaar in verschillende lengtes en begint bij een prijs van dertig Britse ponden.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE