Artikelen van Redactie Hifi.nlMoon Dealer Demo Dagen in Nederland en België

Gepubliceerd op 2 juli 2024
Auteur: Redactie HiFi.nl
Moon demodagenImporteur More Music organiseert eind juni en begin juli diverse dealer demodagen in het teken van de North Collection van het merk. Het volledige overzicht van data en locaties in Nederland en België vind je hieronder.
lees verder>>

Audiozaal Utrecht is verhuisd: grotere systemen luisterklaar (KEF Blade 2 Meta, PMC Fact 12)

Gepubliceerd op 28 juni 2024
Auteur: Redactie Hifi.nl
Audiozaal juni 2024AudioZaal heeft een nieuwe locatie! De Utrechtse speciaalzaak is recent verhuisd naar de Springweg, in het centrum van de stad om de hoek van de Mariaplaats en de Domtoren. Het nieuwe onderkomen is "bigger and better", waardoor er nu de mo
lees verder>>

Launch event Leica Cine 1 laserprojector bij Krijtenberg op 5 en 6 juli a.s.

Gepubliceerd op 28 juni 2024
Auteur: Redactie Hifi.nl
2023-09-26 LeicaCine1Audiodealer Krijtenberg in Amstelveen zal vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli a.s. een demonstratie verzorgen van de Leica Cine 1 laserprojector. Maar er is nog meer want meubelmaker ICW uit Woerden zal een op maat gemaakt meubel tonen voor de Cine 1 waarin het projectiescherm elektrisch en automatisch wordt opgeborgen als het niet wordt gebruikt.
lees verder>>

AudioLife organiseert Summer Sound Party op 28 en 29 juni a.s. met Harbeth, Riviera, Furutech, Vicoustic en Chord

Gepubliceerd op 27 juni 2024
Auteur: Redactie Hifi.nl
2024-06-20 HarbethSHL5plusXDAudiodealer AudioLife organiseert op vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni a.s. een luistershow met de naam Summer Sound Party. Bezoekers worden uitgenodigd om te komen luisteren naar twee geweldige audiosets, maar er is ook lekker eten en natuurlijk fijne muziek.
lees verder>>

Qnap TS-x62 serie: je partner in de wereld van NAS

Gepubliceerd op 27 juni 2024
Auteur: Redactie Hifi.nl
Qnap TS-262_1De term NAS, Network Attached Storage, doet eigenlijk geen recht aan de capaciteiten van de Qnap TS-262 of de TS-462. Wat ooit begon als opslag in je netwerk, is uitgegroeid tot kleine servers voor veelzijdig gebruik. In dit artikel nemen we je mee in de mogelijkheden, maar met name het inrichten voor goed en juist gebruik. Dat media en audio daar een groot onderdeel van zijn, dat zal vast geen verrassing zijn.
lees verder>>

Dirac en Bluesound werken samen om geselecteerde apparaten geschikt te maken voor Dirac Live

Gepubliceerd op 25 juni 2024
Auteur: Redactie Hifi.nl
2024-06-25 Bluesound_1De Zweedse softwaremaker Dirac en audiomerk Bluesound bekend van het BluOS streaming eco-systeem, hebben vandaag een samenwerking aangekondigd om Dirac's Dirac Live Room Correction-oplossing te integreren in geselecteerde apparaten van Bluesound. Integratie biedt kamercorrectiemogelijkheden met de aankoop van een microfoonaccessoirekit en een licentie.
lees verder>>

QLN luisterfeest bij Hans Audio

Gepubliceerd op 24 juni 2024
Auteur: Redactie Hifi.nl
2024-06-11 QLN-speakersDe in Hoorn gevestigde audiodealer Hans Audio heeft de luidsprekers van de Zweedse fabrikant QLN luisterklaar in de winkel staan. QLN is nog wat onbekend in Nederland, maar het bedrijf bestaat al sinds 1977. Wie een keer wil kennismaken met de luidsprekers van QLN is van harte welkom bij Hans Audio.
lees verder>>

Volumio Lineo5: lineaire voeding voor Volumio Rivo en Volumio Primo

Gepubliceerd op 21 juni 2024
Auteur: Redactie HiFi.nl
2024-06-21 VolumioLineo5De Italiaanse audiofabrikant Volumio srl heeft een optimale stroomvoorziening ontworpen voor zijn eigen netwerkspelers o.a. de modellen Rivo en Primo. De optionele lineaire met ringkerntransformator draagt de naam Volumio Lineo5 en is per direct verkrijgbaar.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE