Artikelen van Redactie Hifi.nlMusic Emotion juni 2020

Gepubliceerd op 29 mei 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Music Emotion 6 2020Vanaf deze week ligt het nieuwe nummer van Music Emotion in de winkels, en natuurlijk één dezer dagen bij de abonnees op de mat.
lees verder>>

Tune Inn te Alkmaar is per direct Sonus faber Homage dealer

Gepubliceerd op 28 mei 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-05-28 Sonus faber AmatiSavor Audio, de importeur voor de Benelux van de luidsprekers van de Italiaanse luidsprekerbouwer Sonus faber, meldt trots dat de in Alkmaar gevestigde audiodealer Tune Inn de nieuwste Sonus faber Homage dealer in de Benelux is geworden. Tune Inn in Alkmaar is de 11e dealer die deze prachtige lijn van luidsprekers in de winkel heeft staan.
lees verder>>

McIntosh MC611 demonstratieklaar bij A Tube High Fidelity in Almere

Gepubliceerd op 28 mei 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2018-02-06 MC611 Low Angle (750x450)Savor Audio, de importeur voor de Benelux van de producten van het Amerikaanse audiobedrijf McIntosh, en audiodealer A Tube High Fidelity gevestigde in Almere zijn verheugd te kunnen mededelen dat eindversterker MC611 van McIntosh demonstratieklaar staat opgesteld in de luisterruimte van A Tube High Society in Almere. De MC611 van McIntosh is een krachtige mono eindversterker die is voorzien van alle gebruikelijke attributen van McIntosh.
lees verder>>

PUUR Jubileumaanbieding: Goldmund en Kharma

Gepubliceerd op 26 mei 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
PUUR jubileumaanbiedingPUUR in Oostzaan bestaat 7,5 jaar en heeft dus wat te vieren. Daar is gezien de huidige omstandigheden nog niet van gekomen, en gezien ook High End München geen doorgang kon vinden, heeft het team van de speciaalzaak daar nu een alternatief op bedacht: met een bijzondere high-end set die 'in zijn prijsklasse zijn gelijke niet kent!' Te beluisteren in de PUUR Private Sessions, én tijdelijk voor een speciale jubileumprijs aan te schaffen.
lees verder>>

In-Akustik Micro Air: kabels met lucht als isolatiemateriaal

Gepubliceerd op 19 mei 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-05-19 In-Alustik Referenz_NF-204_Micro-AIR_raHet Duitse In-Akustik heeft de Micro Air productlijn uitgebracht, een serie van interlinks en luidsprekerkabels waarvan sommige modellen zonder soldeerbout in elkaar worden gezet. De kabels bevatten veel lucht: de lucht dient als isolatiemateriaal. De klant kan de Micro Air kabels op maat laten maken en kiezen tussen verschillende pluggen.
lees verder>>

English Electric 8Switch: audiofiele 8-poorts switch

Gepubliceerd op 14 mei 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-05-14 English Electric 8switchTijdens de afgelopen 2020 editie van de Bristol Hifi Show in Groot-Brittannië introduceerde The Chord Company, de bekende Britse fabrikant van audio bekabeling, een nieuw submerk genaamd English Electric. Het eerste product van English Electric is nu zeer binnenkort leverbaar, een audiofiele switch die enkel en alleen is ontwikkeld om het beste te halen uit geluidsapparatuur met een netwerkaansluiting.
lees verder>>

Alpha High End shows in Brussel en Brasschaat

Gepubliceerd op 11 mei 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
alpha shows 2020Winkels in België mogen vanaf vandaag weer open. Alpha High End, de audiospecialist met meerdere zaken waaronder het in 2019 geopende filiaal in Brussel, viert dat met een aantal shows in Brussel en Brasschaat.
lees verder>>

Philips Thuistest: PH805 noise cancelling hoofdtelefoon getest door lezers

Gepubliceerd op 5 mei 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Philips PH805 thuistestDe Philips PH805 noise-cancellinghoofdtelefoon biedt heel veel voor de helft van de prijs van een high-end model. Althans, dat was de strekking van onze review. Maar we wilden ook graag weten wat onze lezers van deze koptelefoon vinden. Daarom schreven we enkele maanden geleden een Philips Thuistest uit, waarvan we nu de resulterende reviews kunnen delen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE