Artikelen van Redactie Hifi.nlFine Sounds staat op DAE met McIntosh en Sonus faber

Gepubliceerd op 17 september 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-09-22 SonusFaber Il_Cremonese ex3meDe kaartverkoop voor het Dutch Audio Event is vandaag gestart en het belooft een waar spektakel te worden voor iedereen die is geïnteresseerd in muziek en audioapparatuur. Importeur Fine Sounds staat in ruimte 65 en zal prachtige luidsprekers van Sonus faber en versterkers van McIntosh meenemen.
lees verder>>

Kaartverkoop Dutch Audio Event 2021 is gestart

Gepubliceerd op 17 september 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2021-09-17 DutchAudioEventLogoEindelijk is het zover. We hebben er lang op moeten wachten, maar op 30 en 31 oktober a.s. gaat het Dutch Audio Event plaatsvinden. Zoals vertrouwd wordt het Dutch Audio Event gehost op het Koningshof in Veldhoven. Het Dutch Audio Event is hiermee de eerste Hifi beurs in Europa die de deuren weer opent voor het publiek. En achter de schermen is er hard aan gewerkt om er een groot Hifi festijn van te maken. In totaal zijn er meer dan 45 deelnemers, die meer dan 300 merken vertegenwoordigen. Het vertegenwoordigt Hifi van A tot Z.
lees verder>>

Indian Summer luistershows op 17 en 18 september bij PUUR Avd

Gepubliceerd op 16 september 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2021-09-02 BannerPuurAvd IndianSummerIs de zomer al voorbij? Dat ligt een beetje aan hoe "zomer" is gedefinieerd. Zonder taalkundig muggenziften kunnen we wel vaststellen dat de festivalzomer voorbij is, of eigenlijk nooit is begonnen. Audiodealer PUUR audio video & domotica wil dit gemis een beetje goedmaken met de Indian Summer luistershows met een keur aan fraaie hifiapparatuur en leuke muziek die op vrijdag 17 september en zaterdag 18 september a.s. zullen plaatsvinden. Oh, wel even aanmelden want we zijn nog niet klaar met covid-19.
lees verder>>

Vacature Hobo Hifi Apeldoorn: Fulltime (Junior) verkoopadviseur

Gepubliceerd op 15 september 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2021-09-15 HoboHifi VacatureApeldoornHobo Hifi is dé Nederlandse specialist voor het beste in beeld en geluid. Met vijf vestigingen en een webshop behoort Hobo Hifi tot één van de belangrijkste spelers op de markt. “Iedereen bij ‘ons’ heeft passie voor mensen, muziek, film en techniek. Heb jij ervaring in de verkoop en affiniteit met muziek, techniek en de producten die wij verkopen? Lees dan gauw verder want wij hebben een hele leuke vacature openstaan. Om ons team in Apeldoorn te versterken zijn wij op zoek naar een fulltime junior verkoper voor deze vestiging,” aldus Hobo Hifi.
lees verder>>

Sony HT-A5000: soundbar voor DTS:X 5.1.2-kanaals Dolby Atmos

Gepubliceerd op 13 september 2021
Auteur: Redactie HiFi.nl
2021-09-13 Sony HT-A5000Het Japanse Sony heeft de HT-A5000 gelanceerd, een krachtige nieuwe Dolby Atmos-soundbar voor een echt cinemageluid in de woonkamer. De HT-A5000 biedt een krachtige DTS:X 5.1.2-kanaals surround sound met de Vertical Surround Engine en S-Force PRO Front Surround voor en levensechte filmbeleving. Games en films worden volgens de fabrikant een stuk spannender en realistischer, aangezien de HT-A5000 de recentste formaten ondersteunt, waaronder 8K HDR, 4K120 fps en Dolby Vision. De levering zal in januari 2022 gaan beginnen.
lees verder>>

Gryphon Event met demonstraties door Rune Skov bij Multifoon op 9 oktober

Gepubliceerd op 9 september 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
The GryphonImporteur Hifinesse organiseert samen met een tweetal audiodealers een uitgebreide demonstratie van producten van de Deense fabrikant The Gryphon Audio Designs. Op zaterdag 9 oktober ben je van harte welkom bij Multifoon in Rotterdam (klik hier voor zondag 10 oktober bij Audio 21 in Heerde). Rune Skov van The Gryphon verzorgt de demonstraties en zal vragen van belangstellenden beantwoorden. Vanwege de coronaproblematiek moet een belangstellende zich inschrijven.
lees verder>>

Bowers & Wilkins 800 D4 zelf beleven bij Poulissen op 10 en 11 september

Gepubliceerd op 9 september 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Bowers & Wilkins 800 D4 Bowers & Wilkins heeft de sluier opgelicht rond de vierde generatie van de vermaarde 800 Diamond Serie. Vanaf 1 september aanstaande zijn de nieuwe modellen bij de dealer te vinden, en dus uiteraard ook bij B&W-specialist Poulissen Audio Video Center in Roermond. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 september zijn er bovendien exclusieve demonstraties. Vanwege de coronamaatregelen word je verzocht om vooraf een afspraak te maken. Lees snel verder hoe dat kan!
lees verder>>

Gryphon Event met demonstraties door Rune Skov bij Audio 21 op 10 oktober

Gepubliceerd op 8 september 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
The GryphonImporteur Hifinesse organiseert samen met een tweetal audiodealers een uitgebreide demonstratie van producten van de Deense fabrikant The Gryphon Audio Designs. Rune Skov van The Gryphon verzorgt de demonstraties en zal vragen van belangstellenden beantwoorden. Vanwege de coronaproblematiek moet een belangstellende zich inschrijven.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE