Artikelen van Redactie Hifi.nlVacature: Fulltime verkoopmedewerker Den Haag

Gepubliceerd op 10 augustus 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Vacature HOBOHOBO hifi Den Haag is op zoek naar een gedreven verkoper om het enthousiaste team te komen versterken. "Wij bieden onze klanten altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding, goed advies en persoonlijk maatwerk. Niet voor niets luidt ons motto: The hi-finest store in Holland. Ons groeiende bedrijf en ons streven naar 100% klanttevredenheid vraagt nu om uitbreiding, zodat wij die unieke beloftes waar kunnen blijven maken."
lees verder>>

Google focust op Youtube Music en schrapt Google Play Music in oktober

Gepubliceerd op 8 augustus 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
YouTube MusicYouTube Music gaat Google Play Muziek vervangen. De toegang tot de muziekdienst van 's werelds grootste zoekmachine zal tussen oktober en het einde van dit jaar permanent worden stopgezet. Gebruikers kunnen hun opgebouwde muziekbibliotheek met playlists, uploads en aanbevelingen overzetten naar YouTube Music.
lees verder>>

HIFI.NL lezersaanbieding voor Primephonic, streamingdienst voor klassieke muziek

Gepubliceerd op 7 augustus 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
PrimephonicVanuit de missie om klassieke muziek van een gewisse ondergang te redden en om hun favoriete genre levend en gezond te kunnen houden, besloten drie vrienden enkele jaren geleden om het spreekwoordelijke heft in eigen handen te nemen. Primephonic was geboren, op papier in elk geval. Het doel: ’s werelds eerste toegewijde streamingdienst voor klassieke muziek.
lees verder>>

PUUR Silent City verzet naar vrijdag 21 augustus

Gepubliceerd op 7 augustus 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
PUUR Silent CityDe gastheren van PUURavd in Oostzaan hebben gezien de tropische omstandigheden logischerwijs besloten om het event Silent City van zaterdag 8 augustus door te schuiven naar vrijdag 21 augustus.
lees verder>>

Synergistic Research Orange Fuses: 3 halen, 2 betalen

Gepubliceerd op 5 augustus 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Synergistic Research Orange zekeringenGedurende de maand augustus biedt Kemp Elektroniks bij aankoop van twee Orange Fuse zekeringen van Synergistic Research de derde gratis aan.
lees verder>>

HifiManiacs in Hasselt: webshop met showroom en luisterruimte

Gepubliceerd op 5 augustus 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
HifiManiacsVlaanderen is een nieuwe audiospeciaalzaak rijker: HifiManiacs. De onderneming die opereert vanuit Hasselt heeft behalve een webshop ook een showroom met demoruimte, want 'luidsprekers kies je tenslotte nog altijd met je oren, en niet door het lezen van de specificaties op internet.'
lees verder>>

NAD M33 bijna leverbaar - private sessions bij iEar'

Gepubliceerd op 4 augustus 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-01-07 NAD M33In februari maakten we bij DALI Benelux voor het eerst kennis met de NAD M33, toen nog een exclusief prototype. Vervolgens verscheen in juni de allereerste review, een wereldwijde primeur. Inmiddels weten we dat de 5-sterren-streamer vanaf september bij de dealer te vinden zal zijn, waar pre-orders al te plaatsen zijn. Voor NAD-liefhebbers, audiofielen, muziekliefhebbers en alle andere geïnteresseerden biedt iEar’ vanaf vandaag en de komende twee weken een unieke kans om zelf ook alvast kennis te komen maken.
lees verder>>

PUUR presenteert Summervibes op zat. 1 augustus

Gepubliceerd op 26 juli 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-07-24 PuurAvd SummervibesEventDe in Oostzaan gevestigde audiodealer Puur organiseert op zaterdag 1 augustus a.s. onder de naam Summervibes een audioshow waarin de lekkerste zomerhits uit de recente muziekgeschiedenis centraal zullen staan. De inloop is vrij maar vanwege de geldende coronamaatregelen kan het zijn dat een belangstellende even moet wachten.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE