Artikelen van Redactie Hifi.nlGryphon show op zat. 7 maart a.s. bij Audio21 in Heerde

Gepubliceerd op 27 februari 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2018-12-07 TheGryphonZenaAudiodealer Audio21 zal op zaterdag 7 maart 2020 een showdag houden waarop de muzikale kunsten van het Deense audiobedrijf The Gryphon Audio Systems centraal zullen staan. In twee luisterruimtes zullen versterkers en phono-versterkers van het merk staan opgesteld. De versterkers van The Gryphon zullen verschillende luidsprekers aansturen en uiteraard zorgt Audio21 voor passend bronmateriaal.
lees verder>>

Audio Show Alkmaar 2020: de opstelling in het stadion

Gepubliceerd op 26 februari 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
AZ show 2020 Op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart aanstaande staat het AFAS-stadion aan de Stadionweg 1 in Alkmaar weer volledig in het teken van de Audio Show Alkmaar, bij intimi ook wel bekend als de AZ-show. We hebben het tweedaagse event als mediapartner natuurlijk al wat langer in de agenda staan, maar inmiddels stroomt de redactie-inbox vol met nieuws en aankondigingen vanuit de deelnemende partijen. In onderstaande bericht, dat we doorlopend aan zullen vullen, delen we alvast een aantal highlights in de aanloop naar eind februari.
lees verder>>

Stassen Hifi organiseert High-End Audio Show op 7 maart

Gepubliceerd op 24 februari 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Stassen High-End ShowOp zaterdag 7 maart organiseert Stassen Hifi in zijn Palazzo luisterkasteel een High-End Audio Show met demonstraties van Rogers, Audio Note en Acapella Audio Arts.
lees verder>>

Music Unites: expo van kunst en audio in Antwerpen

Gepubliceerd op 24 februari 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Music UnitesMusic Unites, het project van Very Fine Solutions om mensen samen te brengen rond kunst en muziek organiseert vanaf zaterdag 29 februari aanstaande en tot einde maart een kunst & audio expo, waar je onder meer kunt rekenen op de Ilumnia luidsprekers van de gebroeders Nuyts.
lees verder>>

Demo The Ultimate System op zat. 22 febr. bij Listening Matters in Den Haag

Gepubliceerd op 19 februari 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-02-19 Banner ListeningMatters TheUltimateSystAudiodealer Listening Matters in Den Haag geeft op zaterdag 22 februari a.s. een demonstratie van een aantal audiocomponenten die gezamenlijk worden aangeduid als The Ultimate System. In dit systeem wordt hypermodern gecombineerd met ambachtelijkheid. Belangstellenden zijn komende zaterdag vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur uitgenodigd om binnen te komen lopen om te luisteren naar The Ultimate System.
lees verder>>

Revel M16: thuistester gezocht

Gepubliceerd op 19 februari 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Review Revel M16Wie op zoek is naar de betere luidsprekers met (toch) een vriendelijk prijskaartje, komt in de markt heel wat interessante opties tegen. Zelf ontdekten we afgelopen jaar bijvoorbeeld de Concerta2-serie van het Amerikaanse Revel, waarvan de M16 boekenplankspeaker op de redactie op veel enthousiasme kon rekenen. Je hoeft ons echter niet op onze blauwe ogen te vertrouwen, want we zijn op zoek naar een lezer die de prestaties van deze M16 zelf eens wil ervaren - en dat op HiFi.nl met andere lezers wil delen.
lees verder>>

Vloerstaander Franco Serblin Accordo Essence op Audio Show in Alkmaar

Gepubliceerd op 18 februari 2020
Auteur: Redactie HiFi.nl
2019-11-13 Franco Serblin Accordo EssenceHans Audio uit Hoorn is als retail-exposant op de Audio Show Alkmaar op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart a.s. aanwezig en zal de bezoekers van de show kennis laten maken met de nieuwe Franco Serblin Accordo Essence luidspreker. Een luidspreker waarin de liefhebbers van de originele Sonus faber ontwerpen direct de handtekening van de "meester" Franco Serblin zullen herkennen.
lees verder>>

Cambridge CX-show bij Vuur & Klank

Gepubliceerd op 16 februari 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Cambridge CXZaterdag 22 aanstaande ben je bij Nexthifi / Vuur & Klank van harte welkom voor een uitgebreide demonstratie van de Cambridge CX-serie, waarbij er overigens ook aandacht zal zijn voor andere modellen van het merk.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE