Artikelen van Redactie Hifi.nlPuur AVD presenteert nieuwjaarsshow met Kharma en Goldmund

Gepubliceerd op 15 januari 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
PUUR nieuwjaarsshowDe in Oostzaan gevestigde audiodealer Puur AVD heeft laten weten de nieuwjaarsshow later in januari door te schuiven naar, in verband met de verlenging van de huidige maatregelen. Je bent van harte welkom om van 18 tot en met 21 februari coronaproof te kunnen genieten van een combinatie van Goldmund, Kharma, Pink Faun en Ikigai Audio.
lees verder>>

Synergistic Research Orange Fuses: 3 halen, 2 betalen

Gepubliceerd op 13 januari 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Synergistic Research Orange zekeringenGedurende de maand januari biedt Kemp Elektroniks bij aankoop van twee Orange Fuse zekeringen van Synergistic Research de derde gratis aan.
lees verder>>

Music Emotion januari 2021

Gepubliceerd op 8 januari 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
ME januari 2021Een nieuw jaar, een nieuwe maand, een nieuwe Music Emotion. Vanaf deze week ligt het januarinummer van het magazine in de winkels, en natuurlijk één dezer dagen bij de abonnees op de mat.
lees verder>>

Trijntje Oosterhuis geeft online kerstconcert met online VrijMiBo

Gepubliceerd op 14 december 2020
Auteur: Redactie HiFi.nl
2020-12-14 TrijntjeOosterhuisNa de online concerten van Jett Rebel, Douwe Bob en The Kik eerder dit coronajaar, zal niemand minder dan Trijntje Oosterhuis komende vrijdag haar opwachting maken tijdens de 4e Nationale VrijMiBo. Het concert dat in kerstsfeer plaatsvindt, is voor iedereen gratis online te volgen op vrijdag 18 december vanaf 17.00 uur op nationalevrijmibo.nl. Vanaf een unieke locatie in Amsterdam wordt het concert live gestreamd.
lees verder>>

Review: English Electric 8Switch getest door lezers

Gepubliceerd op 11 december 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
8Switch lezersreviewsDe Britse kabelfabrikant The Chord Company heeft in het voorjaar een nieuw submerk gelanceerd: English Electric. Het eerste product is een audiofiele switch van 499 euro die het beste uit geluidsapparatuur met een netwerkaansluiting moet halen. Dat hebben we direct zelf getest, maar we zochten ook een drietal lezers die met de 8Switch aan de slag wilde. Vandaag delen we de bevindingen van ons testpanel!
lees verder>>

City Audio Trade brengt ThivanLabs en Audes naar de Benelux

Gepubliceerd op 9 december 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
HifindDe Benelux is een nieuwe importeur van high end audio rijker: City Audio Trade in Delden. Het jonge audiobedrijf van Wim Noppers en Doenja Nijhuis is sinds 1 oktober actief en brengt de merken Audes en ThivanLabs naar onze markt. De eerste dealers zijn My-Fi in Zwolle en Novus Audio in Kampen.
lees verder>>

The Chord Company introduceert nieuwe kabels

Gepubliceerd op 7 december 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-12-07 ChordCompany CablesHet in Engeland gevestigde The Chord Company heeft een aantal nieuwe kabelproducten gelanceerd. Na de introductie van de XLPE afscherming voor hun assortiment luidsprekerkabels is men nu klaar met de omzetting van het gehele assortiment luidsprekerkabels naar XLPE afscherming, vanaf nu zijn ook de populaire C-Screen en Clearway als XLPE versie leverbaar. Ook op het gebied van beeld heeft The Chord Company een drietal nieuwe HDMI kabels geïntroduceerd, waarvan de EPIC HDMI AOC het topmodel is. Deze kabel biedt ondersteuning voor HDMI 2.1 en 8K bij 120Hz. Het Engelse kabelbedrijf heeft ook specifieke kabels voor Naim gemaakt.
lees verder>>

Warwick Aperio nu te beluisteren bij Headphone Auditions in Amsterdam

Gepubliceerd op 4 december 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-11-25 WarwickAperio HeadphoneAuditionsDe lezers van HIFI.NL weten het al sinds de recente recensie van Jamie Biesemans over deze Warwick: het elektrostatische all-in-one hoofdtelefoonsysteem Aperio van het Britse Warwick Acoustics komt als één van de allerbeste geluidssystemen uit de test. De Warwick Aperio staat luisterklaar opgesteld bij Headphone Auditions in Amsterdam.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE