Artikelen van Redactie HiFi.nlNAD M33 bijna leverbaar - private sessions bij iEar'

Gepubliceerd op 4 augustus 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-01-07 NAD M33In februari maakten we bij DALI Benelux voor het eerst kennis met de NAD M33, toen nog een exclusief prototype. Vervolgens verscheen in juni de allereerste review, een wereldwijde primeur. Inmiddels weten we dat de 5-sterren-streamer vanaf september bij de dealer te vinden zal zijn, waar pre-orders al te plaatsen zijn. Voor NAD-liefhebbers, audiofielen, muziekliefhebbers en alle andere geïnteresseerden biedt iEar’ vanaf vandaag en de komende twee weken een unieke kans om zelf ook alvast kennis te komen maken.
lees verder>>

PUUR avd presenteert Silent City op zat. 8 aug.

Gepubliceerd op 2 augustus 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-07-29 PuurAVD SilentCityEventAudiodealer Puur avd, gevestigd in Oostzaan, organiseert op zaterdag 8 augustus a.s. onder de naam Silent City een klein live concert van violiste Merel Vercammen en celliste Maya Fridman, die o.a. “Castillo Interior” van de Letse componist Peteris Vasks zullen uitvoeren. Vanwege de geldende coronamaatregelen is het aantal plaatsen beperkt. De toegang is gratis maar even van tevoren aanmelden is aan te bevelen.
lees verder>>

PUUR presenteert Summervibes op zat. 1 augustus

Gepubliceerd op 26 juli 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-07-24 PuurAvd SummervibesEventDe in Oostzaan gevestigde audiodealer Puur organiseert op zaterdag 1 augustus a.s. onder de naam Summervibes een audioshow waarin de lekkerste zomerhits uit de recente muziekgeschiedenis centraal zullen staan. De inloop is vrij maar vanwege de geldende coronamaatregelen kan het zijn dat een belangstellende even moet wachten.
lees verder>>

PUUR presents Quarantracks - muziek verzameld tijdens de lockdown

Gepubliceerd op 16 juli 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Songs of Protest bij PUURavdPUURavd in Oostzaan houdt het tempo er lekker in qua audioshows in het weekend. Op zaterdag 25 juli aanstaande ben je alweer welkom voor het volgende event: Quarantracks.
lees verder>>

Boek nu je MusicCast vakantiebestemming bij Wifimedia

Gepubliceerd op 13 juli 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Vakantiegeldactie WifimediaMet de zomervakantie voor de deur, het vakantiegeld op de rekening gestort en enige onzekerheid over de haalbaarheid van de beoogde vakantiebestemming voor 2020, besloten we bij HIFI.NL zoals u inmiddels ongetwijfeld weet een nuttig ander doel te vinden voor het vakantiebudget. Een fraai muzieksysteem, bijvoorbeeld. Onder het genot van een glaasje rosé luisteren naar een lekker stukje muziek. Heerlijk rustgevend én u heeft er na de vakantie ook nog plezier van.
lees verder>>

PUUR presenteert Music Maestro: de muziek van Ennio Morricone

Gepubliceerd op 9 juli 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Songs of Protest bij PUURavdPUURavd in Oostzaan gaat lekker door met de audioshows in de weekenden van deze zomermaand. Na de geslaagde Songs of Protest-dagen met sets van Goldmund, MBL en Kharma en de integrale concertregistratie van Bob Marley op 10 en 11 juli ben je zaterdag 18 juli aanstaande van harte welkom voor de bijzondere werken van Ennio Morricone, als eerbetoon aan de legendarische componist die eerder deze maand is overleden.
lees verder>>

Superset bij A10 Audio: Borresen, EMM Labs en meer

Gepubliceerd op 9 juli 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Superset bij A10 AudioWie A10Audio / Room4Music een beetje kent, weet dat de speciaalzaak in Amsterdam een aantal topmerken en -producten in het assortiment heeft die uniek zijn voor de Benelux. Combinaties en systemen waar je normaal gesproken voor naar High End München moet, zeg maar. Vanwege het wegvallen van die show in het voorjaar heeft het team in Amsterdam besloten zelf weer iets bijzonders weg te zetten. Je bent van harte welkom!
lees verder>>

Bob Marley & The Wailers - Live at the Rainbow '77 bij PUURavd

Gepubliceerd op 3 juli 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Bob Marley bij PUURAansluitend op het 'Songs of Freedom and Protest'-event van 3 en 4 juli ben je komende vrijdag 10 en zaterdag 11 juli opnieuw welkom bij PUURavd in Oostzaan voor een bijeenkomst volledig in het teken van Bob Marley.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE