Artikelen van Redactie HiFi.nlHIFI.NL Weggeefactie: CrystalConnect Piccolo Diamond

Gepubliceerd op 16 april 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
CrystalConnect Piccolo DiamondOok vandaag weer een prachtig product in de HIFI.NL Weggeefactie, deze keer in samenwerking met importeur D&D Audio: de CrystalConnect Piccolo Diamond interconnect kabel (RCA, 1.0 meter) ter waarde van 398 euro.
lees verder>>

HIFI.NL Weggeefactie: Wharfedale Diamond 12.0

Gepubliceerd op 15 april 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Wharfedale Diamond 12.0Vandaag is de deelname aan de Wekenlange Weggeefactie van HIFI.NL in handen van importeur Mika, die een mooie set luidsprekers uit de Wharfedale Diamond 12-serie beschikbaar heeft gesteld: de Diamond 12.0 boekenplankspeaker.
lees verder>>

Vacatures HOBO hifi Den Haag: filiaalhouder en fulltime verkoopmedewerker

Gepubliceerd op 14 april 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
HOBO hifiHeb jij ervaring in onze branche en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder, want HOBO hifi in Den Haag heeft een aantal actuele vacatures. Zo is de speciaalzaak onder meer op zoek naar een fulltime verkoopmedewerker. Ook wordt er in verband met het aankomende vertrek van een huidige collega per direct gezocht naar een fulltime filiaalhouder voor de Haagse vestiging.
lees verder>>

HIFI.NL Weggeefactie: Purecable netMSTR netwerkkabel

Gepubliceerd op 14 april 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
PurecableNa een aantal dagen met bluetooth speakers duiken we vandaag voor de Wekenlange Weggeefactie van HIFI.NL in de wereld van audiokabels met deze Purecable netMSTR netwerkkabel, een high-end model uit de Master Series.
lees verder>>

HIFI.NL Weggeefactie: Klipsch Heritage Groove (Havoned)

Gepubliceerd op 13 april 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Klipsch Heritage GrooveEen nieuwe dag, een nieuwe prijs in de Wekenlange Weggeefactie van HIFI.NL, deze keer vanuit importeur Havoned. Het lijkt erop dat we na een druilerige maandag een veel betere dinsdag krijgen, en dat er de komende tijd meer voorjaarsweer voor de deur staat. Dat treft, want de compacte Klipsch Heritage Groove is een handige bluetooth speaker voor thuis, die je net zo gemakkelijk ook mee naar buiten neemt. Houd onze website in de gaten, want we hebben vrijwel dagelijks nieuwe acties, doorlopend tot begin mei.
lees verder>>

HIFI.NL Weggeefactie: Canton Soundbox 3 (House of Music)

Gepubliceerd op 12 april 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Weggeefactie House of MusicIn samenwerking met House of Music organiseren we in de Weggeefactie maar liefst vier verschillende prijzen, waaronder de Music Hall Mark 1 platenspeler en de Artsound PWR 5 bluetoothspeaker. Vandaag sluiten we af met nummertje 4: de Canton Soundbox 3.
lees verder>>

HIFI.NL Weggeefactie: ArtSound PWR 05 (House of Music)

Gepubliceerd op 11 april 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Weggeefactie House of MusicIn samenwerking met House of Music organiseren we in de Weggeefactie maar liefst vier verschillende prijzen, waaronder de Music Hall Mark 1 platenspeler en de Cantoun Soundbox 3. Vandaag in de schijnwerpers: de ArtSound Power05.
lees verder>>

HIFI.NL Weggeefactie: Music Hall Mark 1 (House of Music)

Gepubliceerd op 10 april 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Weggeefactie House of MusicIn samenwerking met House of Music organiseren we in de Weggeefactie maar liefst vier verschillende prijzen, waaronder de Canton Soundbox 3 en de Artsound PWR 5 bluetoothspeaker. Vandaag prijs nummer 2: de Music Hall Mark 1 platenspeler.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE