Artikelen van Redactie HiFi.nlRhapsody High-End Highlights in samenwerking met HIFI.NL: MBL en Trafomatic

Gepubliceerd op 26 oktober 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
MBL bij RhapsodyNieuw: de Rhapsody High-End Highlights in samenwerking met HIFI.NL! In november en december ben je van harte welkom bij de audiospeciaalzaak in Hilversum voor de spotlight op twee bijzondere merken: Trafomatic en MBL. Om alvast warm te draaien, zetten we ook onze fraaie Trafomatic-review én de Hi-Visit rond MBL eerder dit jaar ook nog eens in het zonnetje. Lees meer!
lees verder>>

Hi-fidelity is terug! Bestel nu het Hi-fidelity Jaarboek 2022

Gepubliceerd op 25 oktober 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
hifidelity banners_1Goed nieuws! Onze geliefde Hi-fidelity is terug! In samenwerking met HVTmagazine hebben we besloten om onze exclusieve glossy opnieuw te introduceren, wederom als dubbeldik jaarboek!
lees verder>>

Pura Ammonite: audiofiel ontworpen netwerkswitch van Pura Power Supplies

Gepubliceerd op 25 oktober 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Pura Ammonite_1In het huidige streaming tijdperk is een goed functionerend thuisnetwerk belangrijker dan ooit. Hoe hoogwaardiger een hifi-, headfi- of home cinema-systeem is, des te meer de kwaliteit van de dataoverdracht er toe doet. Daarom heeft Pura Power Supplies vanuit een audiofiele gedachte de Pura Ammonite netwerkswitch ontwikkeld. Deze unieke switch is onderdeel van een nieuwe serie schone stroomproducten onder de nieuwe merknaam Pura en is gebaseerd op een beproefde RFI/EMI reducerende ontwerpfilosofie. De Pura Power Supplies producten zijn samen met de producten van Purecable en Dion Audio te zien in kamer 19 van het Dutch Audio Event op 30 & 31 oktober aanstaande.
lees verder>>

Exclusieve home cinema met Sonus faber Palladio en McIntosh op New Music Brussel

Gepubliceerd op 25 oktober 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Fine Sounds Benelux home cinema_4Fine Sounds Benelux heeft een unieke 'portable' bioscoopoplossing gemaakt om op verschillende locaties demonstraties te kunnen verzorgen van de home cinema-vaardigheden van Sonus faber en McIntosh. Voor nu moeten we het even met de kantoorfoto's doen, maar we wilden je deze 'thuisbios' niet onthouden. Bovendien kun je er komende maand zelf kennis mee maken, want Fine Sounds zet de set neer op New Music in Brussel op 27 en 28 november (in de Barcelona-zaal, om precies te zijn).
lees verder>>

Audio Note Show bij Stassen op zondag 14 november

Gepubliceerd op 25 oktober 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Audio Note bij Stassen_4Op zondag 14 november 2021 zal aanstaande zal het audiomerk Audio Note (UK) zijn rentree maken bij Stassen Hifi in Tegelen, voor een zeer uitzonderlijke presentatie. Peter Qvortrup en Darko Greguras zullen aanwezig zijn om een langverwachte en bovenal indrukwekkende combinatie te demonstreren. In een volledige Audio Note (UK) configuratie zullen bezoekers -voor de eerste keer buiten het Verenigd Koninkrijk- namelijk de CDT-Five Belt Drive Red Book CD Transport in combinatie met de MaXC DAC 5 te horen krijgen.
lees verder>>

Vacature: Accountmanager buitendienst B2B bij City Audio Trade

Gepubliceerd op 25 oktober 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Vacature City Audio TradeHeb jij ruime sales ervaring in de wereld van high-end audioapparatuur en weet jij nieuwe dealers te vinden voor fantastische audiomerken? En heb jij het in je om die merken samen met een klein team op de kaart te zetten? Dan ben jij de nieuwe accountmanager waar City Audio Trade naar op zoek is!
lees verder>>

Rhapsody shows in oktober en november: Estelon, Audio Research en meer

Gepubliceerd op 25 oktober 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-12-10 EstelonForzaAnniversaryEditionIn de laatste dagen van oktober en gedurende meerdere weekenden in november staan er bij Rhapsody in Hilversum een aantal fraaie shows op de agenda. Op deze pagina vind je een overzicht van die shows, én aansluitend op die events ook de verslaggeving van de HIFI.NL-redacteur die we richting de mediastad zullen sturen.
lees verder>>

Livemuziek van ISLE: meerdere shows op Dutch Audio Event

Gepubliceerd op 22 oktober 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
ISLEMeer goed nieuws! Het bijzondere dreampop duo ISLE heeft voor het Dutch Audio Event op 30 & 31 oktober een speciale, kortere versie van hun show uitgewerkt die ze meerdere keren per dag zullen spelen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE