Artikelen van Michael HamersReview Teufel Cinebar One: wolfje in schaapskleren

Gepubliceerd op 5 september 2021
Auteur: Michael Hamers
Teufel Cinebar OneDe Duitse luidsprekerfabrikant Teufel introduceerde afgelopen lente de nieuwe Cinebar One. Het is een vernieuwde versie van de kleinste soundbar van Teufel. Vergis je niet in het uiterlijk. De Cinebar One is een wolfje in schaapskleren.
lees verder>>

Review: Wharfedale WH-D10 Actieve Subwoofer

Gepubliceerd op 2 augustus 2021
Auteur: Michael Hamers
Wharfedale WH-D10Opnieuw een subwoofertest. Deze keer een model van Wharfedale. Het merk kenmerkt zich meer en meer als een partij met het hart voor hifi op de juiste plaats, en dan wel met zeer betaalbare producten. Met mooi klassiek ogende luidsprekers zoals de Linton Heritage of de Denton 85, maar ook met meer hedendaags ogende luidsprekerseries zoals de Evo4-serie. De subwoofer in deze review, met een aanschafprijs van 449 euro, kan in elk geval je thuisbios of je stereosysteem wat extra fundament meegeven en past qua uiterlijk dan weer erg goed bij de Diamond 12 serie. Hoe presteert deze 10 inch laagweergever?
lees verder>>

Review: Philips Fidelio B97

Gepubliceerd op 30 juni 2021
Auteur: Michael Hamers
Review Philips Fidelio B97 Philips heeft een aantal maanden geleden de Fidelio B97 soundbar aangekondigd. Het is een 7.1.2 soundbar met afneembare surround luidsprekers en een draadloze subwoofer. Dankzij die afneembare speakers en best forse subwoofer is een prima weergave bij je favoriete blockbusters binnen handbereik. Een eerste echte high-end soundbar van Philips? Yes sir!
lees verder>>

Review: PINK - All I Know So Far: Setlist (cd)

Gepubliceerd op 11 juni 2021
Auteur: Michael Hamers
PINK  All I Know So FarMet All I know So Far: Setlist brengt P!NK een livealbum uit dat tevens als soundtrack kan worden gezien van de gelijknamige muziekdocumentaire die exclusief op Amazon Prime is te zien. In deze film wordt de wereldberoemde vocalist gevolgd tijdens haar Beautiful Trauma World Tour. Ze deed maar liefst 18 landen aan en voerde 156 shows op. Met recht een megaster.
lees verder>>

Review: Argon Audio Alto A4 luidsprekers en TT platenspeler

Gepubliceerd op 30 mei 2021
Auteur: Michael Hamers
Argon Audio A4 en TTVoor HIFI.NL ben ik ondertussen aardig bekend geraakt met Argon Audio. Zo heb ik eerder onder meer de SA-1 versterker, Forte A5 actieve speakers en zelfs een tafelradio mogen uitproberen. De Deense fabrikant, van oorsprong het huismerk van HiFi Klubben, biedt echt ongekend veel geluids- en bouwkwaliteit voor je geld en ik wilde daarom weleens weten hoe de net geen 450 euro kostende combinatie van de TT platenspeler en een setje Alto A4 actieve speakers presteren.
lees verder>>

Review: SVS 3000 Micro subwoofer

Gepubliceerd op 9 mei 2021
Auteur: Michael Hamers
SVS 3000 MicroSubwoofers zijn toch vaak het ondergeschoven kindje bij veel van onze luistervrienden. Tenminste, in een stereoset zijn ze zeker geen gemeengoed. In een homecinema zijn ze daarentegen alom vertegenwoordigd. Toch zijn er behoorlijk wat voordelen bij het gebruik van een subwoofer, juist ook in stereo. Mits de gebruikte subwoofer muzikaal is. Snel is. En goed integreert met de rest van de set. De SVS 3000 Micro is er zo eentje.
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins 705 Signature

Gepubliceerd op 15 maart 2021
Auteur: Michael Hamers
Bowers & Wilkins 705 SignatureNa eerder de vloerstaander aan de tand te hebben gevoeld wordt het hoog tijd de kleinere 705 Signature op de pijnbank te leggen. Het gaat om een speciale uitvoering van de 700-series van het in Worthing gevestigde Bowers & Wilkins. Speciaal aan de buitenkant, want met een mooie ebbenhouten fineer, schitterend gepolijste blanke lak, een zilverkleurige ring om de midlaag unit en een zilveren grille voor de tweeter die bovenop de behuizing is gemonteerd. En ook speciaal aan de binnenkant, want het wisselfilter is onderhanden genomen. Presteert de kleinere Signature op hetzelfde niveau als de grote vloerstaander?
lees verder>>

Review: Sangean Revery 10 - Tafelradio met DAB+ en streaming

Gepubliceerd op 16 december 2020
Auteur: Michael Hamers
Sangean DDR-75BT BTussen de zware hifi-versterkers, high end luidsprekers en exotische stroomfilters door eens wat anders. De Revery 10 tafelradio is een spiksplinternieuw model van de Taiwanese fabrikant Sangean. We gingen aan de slag met deze nieuwste toevoeging aan het ruime assortiment van de Sangean.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE