Artikelen van Gastauteur - Sander van der HeideLogitech Squeezebox Touch

Gepubliceerd op 9 juni 2010
Auteur: Gastauteur - Sander van der Heide
Logitech Squeezebox Touch In September 2009 kondigde Logitech een opvolger voor de bekende Squeezebox Classic aan, de Squeezebox Touch. Aangezien de Classic prat gaat op een goede geluidskwaliteit en met de een aanpassing aan de voeding een audiofiele status heeft bereikt, schepte het uitstel van daadwerkelijke levering hoge verwachtingen.
lees verder>>

Logitech Squeezebox Radio

Gepubliceerd op 7 januari 2010
Auteur: Gastauteur - Sander van der Heide
HiFi.nl 11 januari 2010 (c) XingoOnlangs zijn er aan de Squeezebox-familie weer 2 nieuwe telgen toegevoegd: In september was dat de Squeezebox Radio en begin deze maand de Sueezebox Touch. Sinds de introductie in 2001 van de eerste Squeezebox, de SLIMP3 van Slim Devices, is er eigenlijk niet gek veel veranderd aan het toen revolutionaire networkplayer-concept. Het landschap waarin deze nieuwe spelers moeten concurreren is de laatste 2 jaar sterk veranderd met harddiskfabrikanten die mediaspelers maken die soms het tienvoudige aan mogelijkheden bieden. Heeft de Squeezebox nog recht van bestaan?
lees verder>>

Apple In-Ears

Gepubliceerd op 30 december 2009
Auteur: Gastauteur - Sander van der Heide
Apple In Ear (c) Xingo (c) Xingo (c) Xingo (c) XinIk kom de laatste tijd helaas niet meer zoveel toe aan het daadwerkelijk schrijven van productrecensies. De spullen komen nog steeds binnen, ik probeer alles nog steeds uit, ik verbaas me nog steeds over de belabberde kwaliteit van het merendeel, alleen voor het schijfwerk ontbreekt me steeds de tijd. Alleen als ik echt door iets aangeslingerd word, dan moet ik wel. Een uitzonderlijk goed product, een dwingende eindredacteur of een mislukte recensie van een collega. In het geval van de Apple In-Ears gaat het om het eerste en het laatste.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE