Artikelen van FWD MediaMusic Emotion juni 2019

Gepubliceerd op 31 mei 2019
Auteur: FWD Media
Music Emotion juni 2019Vanaf deze week ligt er een nieuwe editie van Music Emotion in de winkels, één dezer dagen ook bij de abonnees op de mat.
lees verder>>

FWD Weekly update: OnePlus 7 Pro en video over Android TV 8

Gepubliceerd op 19 mei 2019
Auteur: FWD Media
FWD Weekly 20 2019Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update lees je alles over de nieuwe smartphone OnePlus 7 Pro en hebben we een video voor je over Android TV 8 (Oreo).
lees verder>>

FWD Weekly update: Beveiligingscamera van Ring en High End München 2019

Gepubliceerd op 12 mei 2019
Auteur: FWD Media
FWD Weekly 19 2019Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update lees je alles over een nieuwe draadloze en flexibele beveiligingscamera van Ring en vertellen we je het laatste nieuws vanaf de grootste internationale hifi-beurs ter wereld: High End München.
lees verder>>

FWD Weekly update: Slimme bureaulamp en alles over WebOS 4.5

Gepubliceerd op 5 mei 2019
Auteur: FWD Media
FWD weekly 19 2019Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een slimme bureaulamp van Dyson en vertellen we je alles over WebOS 4.5.
lees verder>>

Music Emotion mei 2019

Gepubliceerd op 3 mei 2019
Auteur: FWD Media
Music Emotion mei 2019Vanaf deze week ligt er weer een nieuw nummer van Music Emotion in de winkels, één dezer dagen uiteraard ook bij de abonnees op de mat.
lees verder>>

FWD Weekly update: Dossier projectoren en de beste babymonitors

Gepubliceerd op 28 april 2019
Auteur: FWD Media
FWD weekly 16 2019Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update zetten we drie projectoren op een rij en kijken we naar slimme beveiligingscamera's die ook uitstekend als babymonitor kunnen dienen.
lees verder>>

FWD Weekly update: Zwevende draaitafel en lichtgevende led-tegels

Gepubliceerd op 21 april 2019
Auteur: FWD Media
FWD Weekly 16 2019Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de zwevende draaitafel Mag Lev ML1 en brengen we meer sfeer in huis met de Lifx Tile led-tegels.
lees verder>>

FWD Weekly update: Samsung QLED topmodel en indrukwekkende camerasmartphone

Gepubliceerd op 14 april 2019
Auteur: FWD Media
FWD weekly 15 2019Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar het nieuwe Samsung QLED topmodel en kijken we naar het nieuwe vlaggenschip van Huawei, de Huawei P30 Pro.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE