De subwoofer bevat de versterking voor het hele systeem, 70 Watt voor de bas, 2x30 voor de satellieten. Eén van de satellieten wordt met een multifunctionele kabel op de sub aangesloten, de andere satelliet heeft een eenvoudige tulpstekker aan de kabel zitten. De kabels zijn ongeveer twee meter lang, wat meteen bepaalt hoe ver de subwoofer van de satellieten kan worden geplaatst. Achter op de sub zitten verder nog de net-entree, de aan/uit schakelaar en een draaiknop waarmee het volume van de bas kan worden bijgeregeld ten opzichte van de satellieten.
Als ik hierover één raad mag geven: verstop de sub niet. Een plekje waarbij hij rondom de ruimte heeft (en waarbij u nog goed bij de volumeknop kunt) levert een veel beter geluid op.
Achter op het voetje van de rechter satelliet (die voorzien is van de multifunctionele kabel) zitten een mini-USB ingang, een mini-jack ingang voor een externe geluidsbron zonder USB, en een knopje waarmee de iPod (die daarvoor in het voetje geplaatst moet worden) kan worden gesynchroniseerd met iTunes op de via USB aangesloten computer.
De iPod dock in de voet van de satelliet is uit te rusten met verschillende meegeleverde adapters, waardoor alle modellen (als het goed is inclusief de allernieuwste generatie) veilig en stabiel kunnen worden ingestoken. Midden tussen de volumeknoppen zit ook nog een standby-schakelaar.
De satellieten zijn door Focal ontworpen op basis van ervaringen met hun beroemde studiomonitor Solo 6 Be. De 3 inch papieren bas/middentoner en de 1 inch mylar dometweeter produceren in het minimale kastje een frequentiebereik van 150 tot 20.000 Hertz. Hierbij wordt volgens mij een loopje genomen met de natuurwetten, want de inhoud van het (gesloten) kastje is erg klein. De 6,5 inch papieren woofer in de 8,5 kilo wegende sub produceert een even indrukwekkende 39 tot 150 Hertz. Knap gedaan dus van de Focal ingenieurs.