ARTIKEL

Havoned - vervolg


Max Delissen | 18 september 2009 | Fotografie Paul Vermeulen

Ook nieuw is de Racing Edition van enkele Tangent modellen. Deze hoogwaardige en in strak retrodesign gestoken tafelradio`s zijn nu ook in kekke hoogglans metallic kleuren te koop. De afwerking is als gewoonlijk voorbeeldig.


(Foto: Paul Vermeulen - PHOTO40)

Scansonic is een zustermerk van Tangent, dat vanwege het afwijkende (futuristische) design onder een andere merknaam op de markt wordt gebracht. Vooral de witte versie met het blauwe lampje ziet er verschrikkelijk mooi uit.


(Foto: Paul Vermeulen - PHOTO40)

Bij Jamo is de S608 onlangs geïntroduceerd. Helaas nog niet op de beurs aanwezig, maar deze verrassend goedkope drieweg luidspreker (699,95 euro/set) belooft bij uitstek datgene waar Jamo al decennialang in excelleert. Veel luidspreker voor weinig geld. Dat ze dat tegenwoordig combineren met een volwassen en uitgebalanceerd geluid mochten wij enige tijd geleden al constateren toen we de S606 op de redactie testten.


(De Jamo C607 - Foto: Paul Vermeulen - PHOTO40)

Dit artikel maakt deel uit van een beursverslag dat in 5 verschillende achtergrondartikelen is opgesplitst. Voor de introductie en links naar de andere delen klikt u hier.

EDITORS' CHOICE