ARTIKEL

verdieping 2


Totem luidsprekers op de stand van Joenit.


De nieuwe Chord Company Indigo top-interconnect.


En de nieuwe Epic kabel van hetzelfde merk. Binnenkort kunt u op HiFi.nl een recensie lezen van beide kabels.

 
En van Rega toonde Joenit de nieuwe Saturn cd-speler(foto links). Ook van deze cd-speler zal binnenkort een recensie op HiFi.nl verschijnen.
Bij High Fidelity Discs was een groot gedeelte van het assortiment aanwezig, hetgeen, gezien de belangstelling aan de stand, door de Belgische bezoekers erg gewaardeerd werd.


Audio Quartet demonstreerde de nieuwe Martin Logan Vantage op electronica van Bladelius. Op de stand was ook de nieuwe Abyss subwoofer te zien.


De nieuwe Martin Logan Stage lijkt een electrostatische centerluidspreker, maar zoals de foto laat zien schuilt er achter het geperforeerde front een dynamisch systeem.


AND Benelux had een erg grote zaal tot hun beschikking. Hier toonde deze importeur onder andere Podspeakers, het volledige NAD assortiment en de de nieuwe Dali Mentor luidsprekers.


Deze nieuwe Podspeakers zijn wel erg extreem van vormgeving.


Zo sluit je dus een NAD Master series aan.


AND Benelux toonde voor het eerst de nieuwe Dali Mentor serie.


Bij Audipuls waren, naast Vincent, de buizenversterkers van T.A.C. te bewonderen.


Zou deze Vincent set nog mooier zijn in het donker....? Voor de niet kenners; in de oranjerode vensters schuilen buizen.

 
Hitachi toonde de nieuwe PJ-TX300 projector welke nu een contrastratio heeft van 10.000:1 (ipv 7000:1 voor het oude model).
Ook de platte schermen v an Hitachi hadden over aandacht niet te klagen.

 
Nieuwe Focal luidsprekers en de nieuwe Musical Fidelity X-series bij PV-trade.


EDITORS' CHOICE