Cambridge Audio Azur 540A-V2 Versterker, 540C-V2 CD-Speler en 340T Tuner

Deze test is met een wat andere insteek geschreven dan u normaal van mij gewend bent. Net als altijd ben ik ook nu weer op zoek gegaan naar de krenten in de muzikale pap, maar dit keer voor een veel lager bedrag. Producten die dus veel waar voor het geld bieden en een relatief hoog prestatieniveau weten te leveren. Afwijkend is dat ik dit keer nu eens niet een vergelijking zal maken met andere dure geluidsapparatuur, maar meer zal kijken wat ik als consument nu daadwerkelijk aan zo’n set heb en hoe hij bevalt in de dagelijkse praktijk.

Cambridge Audio is een uit Engeland afkomstig kwaliteitsmerk met al vele tientallen jaren ervaring en een eigenwijze inslag. Dit begint al met de fraaie en praktische verpakking met stevig draaghandvat. Hierdoor hoeft u uw nieuwe aankoop niet onhandig in uw twee armen te nemen, maar kunt u deze heel gemakkelijk in één hand vervoeren. Cambridge Audio is een serieus kwaliteitsmerk dat u niet bij iedere elektronicawinkel op de hoek zult aantreffen. Ook bij de vele internetwinkels zult u het merk niet aantreffen. Waarom? De importeur van dit merk, Dimex Reference Audio Equipment, wil graag dat u vóór en tijdens aankoop vakkundig wordt geïnformeerd door ervaren verkopers die verstand van zaken hebben.

U zult in deze winkels de apparaten uitvoerig kunnen bekijken en op al uw vragen zal een deskundig antwoord worden gegeven. Vanzelfsprekend zult u ook naar deze producten kunnen luisteren en vergelijken met de andere aanwezige merken. Allemaal facetten die zullen zorgen dat uw aankoop waarschijnlijk wat meer zal kosten dan de ramsj zaak bij u op de hoek, maar in tegenstelling tot die Russische roulette waarbij u maar af moet wachten of de producten daadwerkelijk doen wat u ervan verwacht, weet u het bij de vakhandel gewoon zeker. Bewezen kwaliteit en dat voelt wel zo prettig.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE