REVIEWNAD

NAD M3 en M5

Redactie HiFi.nl | 01 december 2007 | Fotografie Fabrikant | NAD

De M3 en de M5 van NAD - respectievelijk een geïntegreerde versterker en een (sa)cd-speler - zien er behoorlijk classy uit en de specs zijn veelbelovend. Redenen genoeg om het tweetal uitgebreid aan de tand te voelen...

De beide apparaten maken deel uit van de zogenaamde Masters Series. Dat is de toplijn van NAD, zowel op het gebied van auditieve prestaties als qua afwerking. De Masters Series is al een dik jaar geleden gelanceerd en bestaat intussen uit vijf apparaten: een surround voorversterker (M15), een 7-kanaals eindversterker (M25), een universele speler (M55) en tenslotte de M3 versterker en de M5 (sa)cd-speler die het onderwerp van de test vormen.

De versterker

De M3 is aan de ene kant een apparaat met een hoog no-nonsense gehalte, maar heeft aan de andere kant een niet mis te verstane high-end uitstraling. De ontwerpopdracht voor de M3 luidde als volgt: `Het industriële ontwerp moet een fysieke aanwezigheid creëren die krachtig, dynamisch en degelijk is, en toch verfijnd en elegant.` Missie geslaagd, als je het ons vraagt.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE