REVIEWStormaudio

Storm Audio V35 Vertigo

Jan de Jeu | 10 augustus 2012 | Fotografie Fabrikant | Stormaudio

Als lezer denkt u mogelijk: alweer een versterkermerk dat `stormenderhand` de wereld wil veroveren. Maar u bevindt zich dan ook niet `in het centrum van de storm`. Ik wel, en mijn weersverwachting voor de concurrentie luidt: er is zwaar weer op komst.

Uit Music Emotion - November 2011

In het dagelijks leven is de eerste indruk die iemand op mij maakt erg belangrijk. Vaak zelfs doorslaggevend bij het vormen van een oordeel. Bij het beoordelen van audio apparatuur in mijn luisterruimte ga ik echter nooit op een eerste indruk af. Maar ook op die regel blijken uitzonderingen te bestaan. De eerste keer dat ik serieus naar de V35 luister en de laatste tonen wegsterven, gaat er maar één gedachte door mijn hoofd.

Hoe vertel ik dit mijn vrouw. Hoe vertel ik haar dat ik verliefd ben. Gevallen voor een vrouw die ik zelfs nog nooit heb ontmoet. Een dame waarvan ik alleen de stem ken. Een stem die ik al ontelbare malen gehoord heb en waar ik slechts zelden in deze mate van ondersteboven raakte. Ik heb slechts één excuus; het ligt aan de V35 Vertigo van Storm Audio.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE