REVIEWAyre

Ayre MX-R, KX-R en AX-7E

Ruud Jonker | 08 oktober 2012 | Fotografie Fabrikant | Ayre

Ayre behoort bij de referentiecomponenten die met enige regelmaat worden ingezet tijdens reviews in de luisterruimte. Belangrijke features van deze versterkers zijn de spectaculaire controle over het laag en de enorme brede en diepe stage die gepresenteerd kan worden. Deze test belicht in het bijzonder de MX-R, KX-R en AX-7e.

Uit Music Emotion - Juli 2011

Het voorjaar vormt altijd een inspirerende tijd om hernieuwde aandacht te besteden aan audio. Die wordt natuurlijk aangewakkerd door de vele shows in binnen- en buitenland, maar het is ook een bijzonder genoegen om na het heetst van de dag te vertoeven in de luisterruimte. Terwijl de zinderende hitte zich terugtrekt, valt het rode avondlicht over de audioracks en de tafels met opgestapelde compact discs en langspeelplaten.

Het is de oogst van een voortdurende jacht naar software. Die levert in deze tijd van het jaar veel op, want het seizoensritme doet consumenten hun domicilie uitruimen en tijdens een vlaag van nestdrang is er niet langer ruimte voor die oude platen. Ook de cd`s moeten verdwijnen, want aan de horizon gloort de belofte van audiobestanden met een oneindige resolutie en kwaliteit. De `perfect sound forever` ontstijgt daarmee de fysieke dimensie. Een virtuele muziekverzameling, bestaande uit magnetische patronen op een harde schijf of een array van halfgeleiderstatussen in een memorychip. Hoe grijpbaar doet je bezit zich nog voor?

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

Let op: prijzen kunnen afwijken van huidige tarieven


EDITORS' CHOICE