REVIEWPrimare

Primare CDI 10

Het is enigszins voorbarig om al van een echte trend te kunnen spreken, maar het is hoe dan ook een feit dat er sinds kort twee fabrikanten van high-end av-apparatuur op de markt gekomen zijn met alles-in-één oplossingen...

Eén daarvan is de Zweedse fabrikant Primare, die met zijn CDI 10 een `cdreceiver` op de markt brengt. Dat is een combinatie van een cd-speler, een FM/ DAB tuner en een stereo versterker. Dit alles in een apparaat dat 8 kg op de weegschaal zet en niet meer dan 385 x 480 x 110 mm (b x h x d) meet. Het idee is dat zo`n apparaat aan de ene kant tegemoet komt aan de eisen van de serieuze muziekliefhebber, terwijl aan de andere kant ook de praktische en esthetische kant van de zaak niet uit het oog verloren wordt. Dat de CDI 10 een enkelvoud kost van wat je voor een installatie met losse Primare componenten zou moeten neertellen, maakt het zaakje er alleen maar aantrekkelijker op.

Sublieme afwerking

De CDI 10 is qua uiterlijk en afwerking niet afwijkend van de andere Primare apparatuur die we eerder al van dichtbij bekeken. Dat wil zeggen: een sublieme afwerkingkwaliteit en een bloedmooi design. Dat laatste op voorwaarde dat je van minimalistisch houdt, `that is`.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE