REVIEWPhilips

Philips Aureau 42 inch LCD televisie

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Redactie HiFi.nl | 01 maart 2008 | Fotografie Fabrikant | Philips

Een subtiel, levendig en veelkleurig lichtschijnsel dat zich als een elektronisch gestuurd Noorderlicht rond het beeldscherm beweegt. Dat is wat de nieuwe Philips Aurea tv voor je in petto heeft. Maar dat is natuurlijk niet het enige.

Eens we het 30 kilogram zware scherm - 33 kilogram met de glazen tafelsteun inbegrepen - uit zijn verpakking gepeld hebben, kunnen we alleen maar bewonderend toekijken. De Philips Aurea is dan ook een wondermooi apparaat.

Vooral de dikke, melkwitte rand rond het scherm en de subtiele rondingen aan de hoeken van het toestel zorgen voor de knappe uitstraling van de Philips. Ook de terugneigende tafelvoet is een mooi stukje design. Het witte uiterlijk geeft de tv een hoog Apple gehalte en is hoe dan ook een regelrechte stijlbreuk met zowat alle andere platte tv`s. Toch is die witte rand er in de eerste plaats om functionele redenen. Philips spreekt in dat verband trouwens over het `Active Frame`. Hij is namelijk grotendeels transparant, zodat de LED’s het daarachter ingewerkte Ambilight Aurea systeem er doorheen kunnen schijnen.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE