ARTIKEL

JBL MS-2


Redactie HiFi.nl | 03 september 2011

Als je van muziek houdt, neem je overal je MP3 speler mee, zo ook in je auto tegenwoordig. Maar de kwaliteit van MP3 bestanden zijn niet altijd optimaal.

In plaats van je draagbare muziekspeler (iPhone, iPod, je mobiel, of MP3 speler) rechtstreeks op het luidspreker systeem van de auto aan te sluiten, kan je deze nu aansluiten via het nieuwe MS-2 car audio accessoire van JBL. De MS-2 gebruikt digitale signalen om het geluid uit de autospeakers te verbeteren waardoor je overal kan genieten van kristalhelder geluid en stereoweergave. Bovendien is de MS-2 is klein en licht en kan je hem overal naartoe nemen en gebruiken in meerdere voertuigen of zelfs thuis.

Elke bestuurder kan dus voortaan zelf zijn auto ‘pimpen’ met de MS-2. Het apparaat gebruikt feedback van een ingebouwde microfoon om het signaal van uw draagbare muziekspeler te optimaliseren voor het best mogelijke geluid van je muzieksysteem in de auto. Deze verbetert automatisch de toonbalans, verhoogt het basgevoel, de definitie en maximaliseert de helderheid van het geluid en de stereoweergave – allemaal door eenmaal de Setup-knop in te drukken.

Kijk ook eens op de Special Page van Harman Kardon. 

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »