Nationale Pick-up Dagen op vrij. 1 nov. en zat. 2 nov. a.s. bij Ketelaar Hifi: “een feest voor muziek- en vinyl-liefhebbers”

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november a.s. organiseert de in ‘t Harde gevestigde audiodealer Ketelaar Hifi de Nationale Pick-up Dagen. Beide dagen staan zoals bij eerdere edities geheel in het teken van vinyl. Bezoekers kunnen hun draaitafel en/of element meenemen en door een technicus laten nakijken en afstellen, waarbij ze mogen toekijken.

Nationale Pick-up Dagen bij Ketelaar Hifi

Tijdens de Nationale Pick-up Dagen zal een ruim assortiment LP’s en vele accessoires zoals platenreinigers, naalden, pucks, hoezen, borstels, enz. verkrijgbaar zijn. Verder kunnen bezoekers hun platenspeler en/of element geheel laten nakijken en afregelen voor slechts 10 euro. Een team van specialisten controleert de platenspeler tot in detail. Nadat de platenspeler is afgeregeld, kan deze indien gewenst worden beluisterd op de apparatuur van JK Acoustics. Wie een favoriete plaat heeft, moet deze vooral meenemen.

Traditiegetrouw zijn deze dagen een ontmoetingspunt voor mensen uit heel Nederland, met een interesse voor platenspelers. Het is ook de enige plek in ons land waar eigenaren kunnen meekijken terwijl hun platenspeler nagekeken en afgeregeld wordt. Dit alles vindt plaats onder het genot van een hapje en een drankje.

Bezoekers zijn van harte welkom op vrijdag 1 november van 10.00 - 21.00 uur en zaterdag 2 november van 10.00 - 16.00 uur, aan de Parkweg 23 in ’t Harde.

Meer weten? Kijk dan op www.ketelaarhifi.nl en www.jkacoustics.com.

Adres en contactgegeven Ketelaar Hifi

Ketelaar Hifi
Parkweg 23
8084 GG ’t Harde

Tel.: +31 (0) 525 - 652 639
E-mail: info@jkacoustics.nl


EDITORS' CHOICE