NIEUWSAudioExpert

Luistershow Sonus faber Suprema en McIntosh bij AudioExpert-kasteel op 2-3 en 9-10 nov

Audiodealer AudioExpert zal op zaterdag 2 en zondag 3 en op zaterdag 9 en zondag november een luistershow organiseren waarbij de vlaggenschepen van de Italiaanse luidsprekerfabrikant Sonus faber hun muzikale kunsten mogen laten horen aan bezoekers. Versterkers zijn van het Amerikaanse McIntosh en bronnen zijn van Grimm Audio en Ideon. Belangstellenden moeten zich per e-mail aanmelden, maar de toegang is gratis.

Sonus faber Suprema

AudioExpert is zeer vereerd om de nu al legendarische Sonus Faber Suprema te mogen presenteren aan bezoekers van de luistershow op zaterdag 2 & 9 november en zondag 3 & 10 november 2024. Deze set zal in Nederland enkel en alleen bij AudioExpert te beluisteren zijn.

De vlagenschepen van Sonus faber krijgen passende aansturing in de vorm van de McIntosh C12000 voorversterker en de MC2.1KW 75th Edition eindversterkers voor de subwoofers en de MC 1.25 voor de luidsprekers. Muzieksignaal zal worden aangeleverd door de Grimm MU-2 streamer en de Ideon Absolute streamer. De bekabeling is van de Dragon serie van Audioquest.

Voor deze show kunnen belangstellenden zich inschrijven via info@audioexpert.nl.

Adres en contactgegevens AudioExpert Experience Center

AudioExpert Experience Center
Kasteellaan 1
5317 KX Nederhemert

 Tel. +31 (0)73 689 7729
E-mail: info@audioexpert.nl


EDITORS' CHOICE