NIEUWSFezz audio

Penhold BV verwerft exclusieve distributierechten voor Fezz producten in de Benelux

De Nederlandse Penhold BV is verheugd om aan te kunnen kondigen dat het de exclusieve distributierechten heeft verworven voor de audioproducten van de Poolse fabrikant Fezz Audio in de Benelux. Deze strategische samenwerking vormt een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven en versterkt de positie van Penhold als een van de oudste distributeurs in de audiomarkt.

Fezz Audio: Poolse fabrikant van buizenversterkers

Fezz Audio is een toonaangevende Poolse fabrikant van hoogwaardige buizenversterkers en audiocomponenten. Met een focus op innovatie en vakmanschap heeft Fezz een sterke reputatie opgebouwd onder audio- en muziekliefhebbers wereldwijd. Meer dan 80% van het productie- en ontwikkelingsproces van Fezz producten wordt in eigen fabriek uitgevoerd. Het bedrijf streeft ernaar producten te leveren die uitzonderlijke geluidskwaliteit en betrouwbaarheid bieden.

Het moederbedrijf van Fezz Audio, genaamd Toroidy, is een wereldleider in de productie van ringkerntransformatoren transformatoren en produceert transformatoren voor vele bekende audiomerken. Alle Fezz-producten zijn uitgerust met deze transformatoren die in hun eigen fabriek zijn gewikkeld. De uitgangstransformatoren die worden gebruikt in de Mira Ceti- en Lybra-versterkers zijn zelfs voorzien van technologie die is gepatenteerd door Toroidy.

Fezz Audio is vooral bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige buizenversterkers en heeft wereldwijd een reputatie opgebouwd voor het leveren van superieure geluidskwaliteit en vakmanschap. Hun producten worden geliefd bij audioliefhebbers en muziekliefhebbers vanwege hun authentieke geluidsweergave en robuuste constructie. Met de uitbreiding naar de Benelux-markt kunnen klanten in Nederland, België en Luxemburg nu profiteren van de veelzijdigheid, uitstekende prestaties en betrouwbaarheid van Fezz producten.

Strategische synergie

Penhold is een van de oudste distributeurs in de audiomarkt. De samenwerking tussen Penhold en Fezz Audio is een perfecte match, waarbij beide bedrijven hun krachten bundelen om klanten in de Benelux-regio beter van dienst te kunnen zijn. Penholds uitgebreide distributienetwerk en diepgaande kennis van de lokale markt zullen aanzienlijk bijdragen aan de groei en het succes van Fezz in deze regio.

“We zijn enorm blij en enthousiast om Fezz aan ons productportfolio toe te voegen,†zegt Rogier Gulicher van Penhold bv. “Hun toewijding aan kwaliteit en innovatie sluit perfect aan bij onze eigen waarden. We zijn ervan overtuigd dat Fezz producten zeer gewaardeerd zullen worden door onze klanten en dat deze samenwerking zal leiden tot een langdurig en vruchtbaar partnerschap.â€

Verwachtingen voor de toekomst

Met deze nieuwe distributieovereenkomst zal Penhold zich richten op het vergroten van de merkbekendheid van Fezz Audio in de Benelux en het bieden van uitstekende service en ondersteuning. Het bedrijf plant diverse marketingcampagnes, demonstraties en evenementen om consumenten kennis te laten maken met de unieke kenmerken en voordelen van Fezz-producten.

“We zijn verheugd om samen te werken met Penhold, een bedrijf dat onze passie voor audio deelt,†zei Maciej Lachowski, CEO van Fezz. “Hun expertise en toewijding aan klanttevredenheid geven ons het vertrouwen dat onze producten in goede handen zijn en dat onze aanwezigheid in de Benelux snel zal groeien.â€

MERK

EDITORS' CHOICE