(Gesponsord artikel)



Verbouwingsopruiming bij Praalder: heel augustus stevige kortingen

Redactie Hifi.nl | 05 augustus 2024

Audio- en videospeciaalzaak Praalder in Den Haag gaat in september stevig verbouwen, en daar kun jij van profiteren. In de gehele maand augustus is er namelijk een flinke opruimingsverkoop op zo ongeveer het volledige assortiment!

We kunnen er uitgebreid over schrijven, maar de actie spreekt behoorlijk voor zich: 

"Wij gaan onze Audio/Video winkel in september verbouwen. De aanpassingen zijn dermate ingrijpend dat de hele winkel leeg moet."

Daarom geven ze bij Praalder de gehele maand augustus 20% korting op alle tv- en hifi-apparatuur die je nu in de winkel kunt vinden.

De actie is gericht op alle winkelmodellen, logischerwijs op ruimte te maken voor de grootschalige verbouwing in september, waarbij geldt: de voorraad is beperkt en op = op. De prijzen zijn gebaseerd op meenemen, ook bij webbestellingen, levering en/of installatie thuis doen ze vanaf 100 euro.

Klaar om met deze stevige korting meegenomen te worden, zijn onder meer tv's van Sony, LG, Samsung, Loewe, Bang & Olufsen, Philips en Hisense, en hifi audioapparatuurt van Audio Analogue, AudioQuest, Accuphase, Bowers & Wilkins, DALI, Denon, Dynaudio, Focal, Marantz, McIntosh, MoFi, NAD, Naim, Rotel, Rega, Primare en System Audio. 80 euro korting op een Rega Planar 3? Ruim 100 euro korting op de DALI Oberon 3 of Focal Theva N1? 350 euro korting op een Denon AVR? 

Sla je slag aan de Theresiastraat 153-157 in Den Haag! Kijk op de website voor het volledige aanbod.


EDITORS' CHOICE