NIEUWSBryston

Bryston introduceert geïntegreerde versterker Bi-200

De Canadese audiofabrikant Bryston heeft een nieuwe geïntegreerde versterker genaamd Bi-200 aangekondigd. De nieuwe Bi-200 is de opvolger van de zeer succesvolle B135. Vergeleken met de B135 heeft de Bi-200 meer vermogen en een volledig gebalanceerde opbouw en is daarmee volgens de fabrikant nog stiller, transparanter en dynamischer.

Bryston Bi-200

De geïntegreerde Bi-200 van Bryston is feitelijk een combinatie van de bestaande BP-19 voorversterker en 3B Cubed eindversterker in een enkel chassis. Dit bespaart oppervlakte of hoogte in een audiomeubel en een verbindingskabel tussen voor- en eindversterker kan worden geschrapt.. De Bi-200 kan 200 Watt per kanaal aan acht Ohm leveren. Muzieksignaal komt binnen via een viertal cinch-kijningangen en een tweetal XLR-ingangen. Er is ook voorzien in vaste en variabel lijnutgangen (cinch en XLR) voor het aansluiten van een losse eindversterker of subwoofer.

Draaitafelingang nodig? Bryston levert hun legendarische en doorontwikkelde BP-3 MM phono trap als optie voor de Bi-200. Voor een ultiem zwarte achtergrond zonder enige ruis, minuscule vervorming en een enorme reserve levert deze interne phono-trap een compleet neutrale, zeer gedetailleerde presentatie met genoeg warmte voor een pakkende muzikaliteit.

De Bryston Bi-200 geïntegreerde versterker is leverbaar in 17 inch en 19 inch uitvoeringen in zilver en zwart.

Adviesprijzen:
Bryston Bi-200 (zonder phono-trap): 9.750 euro
Bryston Bi-200MM (met MM phono-trap): 10.750 euro

MERK

EDITORS' CHOICE