NIEUWSAnthem Audio

Anthem MRX SLM: kleine vijfkanaals AV-receiver die uit het zicht geplaatst kan worden

De Canadese audiofabrikant Anthem heeft de MRX SLM aangekondigd. een kleine ruimtebesparende AV-receiver die een fractie is van de grootte van traditionele AV-receivers. De MRX SLM kan naadloos worden geïntegreerd in elk entertainmentsysteem en is met name gericht op de custom-install markt. De MRX SLM kan uit het zicht worden geplaatst, volgens de fabrikant zonder dat dit ten koste gaat van de audioprestaties.

Anthem MRX SLM

De MRX SLM van Anthem is een klein kastje dat 4,3 x 27,9 x 27,9 centimeter groot is (H x B x D) en slechts drie kilogram weegt. Volgens de fabrikant kan de MRX SLM circa 50 Watt per kanaal geven als twee kanalen tegelijkertijd worden aangestuurd. Met HDMI (HDMI 2.0b eARC, HDCP 2.3) connectiviteit en ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X is de MRX SLM voor allerlei doeleinden te gebruiken.

De vijfkanaals slimline receiver biedt ook verschillende mogelijkheden voor he afspelen van muziek. Met Spotify Connect, AirPlay, Chromecast ingebouwd en Bluetooth-streaming luister je eenvoudig naar muziek vanaf een telefoon, tablet of laptop. Er is ook een analoge jackplug-ingang en een optische imgang.

Anthem heeft de MRX SLM voorzien van het fabriekseigen software-platform genaamd ARC Genesis die ook werkt met allerlei andere producten van Anthem en zustermerk Paradigm. ARC Genesis biedt een reeks geavanceerde functies die de luisterervaring volgens de fabrikant als nooit tevoren transformeren. Met ondersteuning voor zowel Mac als Windows en nieuwe aanpassingsopties voor de doelcurve voor diepe bassen en hoge frequenties, kan het systeem van de gebruiker eenvoudig worden afgestemd op de persoonlijke voorkeuren.

De Anthem MRX SLM is verkrijgbaar vanaf juli 2024. De prijs voor de Benelux is nog niet bekend gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE