NIEUWSBose

Bose breidt portfolio Bluetooth-luidsprekers uit met SoundLink Max

Nog even en het is zomervakantie. Tijd om de draagbare Bluetooth-luidsprekers af te stoffen voor buitenactiviteiten. Of misschien eens te gaan kijken voor een nieuw exemplaar. Bose heeft de SoundLink Max aangekondigd en dat is een waterdicht exemplaar dat tegen een stootje zou moeten kunnen. De SoundLink Max komt in een frisblauwe (Blue Dusk) en een zwarte kleur.

Bose SoundLink Max

De SoundLink Max van het Amerikaanse Bose heeft een met siliconen omwikkelde stalen behuizing met een poedercoating in zwart of Blue Dusk. Volgens de fabrikant kan hij tegen een stootje. De verf schilfert niet en is bestand tegen corrosie en UV-licht. De SoundLink Max voldoet aan de IP67-norm m.b.t. water- en stofichtheid. Gebruik bij een zwembad, op een boot, op het strand of in het park, zou dus geen probleem mogen zijn.

Het geluid komt van de fabriekseigen Bose Articulated Array met drie drivers aan de voorkant van de luidspreker om een ruimtelijke stereo-ervaring te leveren die verder gaat dan de luidspreker zelf. De laagweergave wordt geholpen door passieve radiatoren.

De SoundLink Max is voorzien van Bluetooth 5.3 met ondersteuning voor codecs SBC n AAC. Voor audio met hoge resolutie past Snapdragon Sound met de nieuwste Qualcomm aptX Adaptive-codec zich automatisch aan tot verliesvrije kwaliteit. Snapdragon Sound-technologie biedt eenvoudige draadloze connectiviteit met premium Android-apparaten. Google Fast Pair wordt ook ondersteund voor Android-apparaten.

De gebruiker kan ook een kabeltje gebruiken want de SoundLink Max heeft een 3,5 millimeter jackplugingang. Telefoonoproepen beantwoorden kan niet want de SoundLink Max heeft geen microfoon aan boord.

De SoundLink Max biedt een batterijduur tot 20 uur. Een volledige oplaadbeurt neemt circa vijf uur in beslag. Er is ook een USB-C-poort voor het opladen van compatibele mobiele apparaten.

Bose SoundLink Max: prijs en leveringsinformatie

De levering van de Bose SoundLink Max gaat begin juni van start. De adviesprijs is net geen 400 euro.


EDITORS' CHOICE