Distributie van Roberts Radio door House of Music

Het in België gevestigde House of Music heeft de distributie in de Benelux op zich genomen van de producten van de Britse fabrikant Roberts Radio. Roberts Radio bouwt draagbare radio’s en tafelradio’s en combineert veelal een retro-ontwerp met moderne techniek.

Het in Groot-Brittannië gevestigde Roberts Radio bestaat sinds 1932 en is gespecialiseerd in audioproducten en dan met name radio’s. De fabrikant staat bekend om zijn combinatie van retro design en de nieuwste technologieën, met als kernpunt “geluid dat je kunt zien”. Het begon ooit met de productie van slechts drie handgemaakte radio's per week. Tegenwoordig is het de absolute marktleider in het Verenigd Koninkrijk en andere landen. Elk product is ontworpen om gezien, gevoeld en gehoord te worden. Het merk wordt erkend door hoogwaardige autoriteiten, zoals Her Majesty The Queen en HRH The Prince (King) Of Wales, sinds 1955.

House of Music is verheugd om dit merk aan zijn portfolio toe te voegen, omdat het perfect past binnen de herziene strategie van een jaar geleden, waarbij het bedrijf terugkeerde naar zijn roots: muziek. House of Music heeft de ambitie om voor elke consument en elk verkoopkanaal het juiste product in het juiste prijssegment aan te bieden. Met Roberts Radio voegt het een gerenommeerd merk toe aan zijn aanbod, dat samen met Sangean, VQ, en natuurlijk ArtSound het meest veelzijdige aanbod op de Benelux-markt vormt. Het zal het merk voorzien van de nodige uitstraling, inclusief logistieke ondersteuning, dienst na verkoop en marketing.

Kijk ook op de website van Roberts Radio.

MERK

EDITORS' CHOICE