NIEUWSAudiomix

Audiomix kondigt grote uitbreiding aan en dat leidt tot meer ruimte, meer keuze en meer beleving

De Belgische audiodealer Audiomix maakt zich op voor een opmerkelijke uitbreiding die het landschap van audiovisuele beleving zal veranderen. Met een nadruk op kwaliteit, service en de ultieme luisterervaring, staat Audiomix bekend om zijn uitgebreide assortiment aan audio, beeld en dj-apparatuur.

Eric Van Nuffelen, bestuurder van Audiomix, deelde zijn enthousiasme over de ontwikkeling: “We willen een plek creëren waar mensen niet alleen producten kopen, maar waar ze daadwerkelijk kunnen ervaren wat audiovisuele technologie te bieden heeft. Het gaat om emotie, beleving en het vinden van de perfecte match tussen de klant en het product.”

De kern van de uitbreiding omvat verschillende belangrijke verbeteringen:

Groter aantal luisterruimtes: waar Audiomix momenteel al drie luisterruimtes heeft, zal dit aantal in de nieuwe winkel significant uitbreiden. Ideaal om een breed scala aan apparatuur te testen en de perfecte combinatie van geluid en beeld te vinden die bij je persoonlijke voorkeuren past.

Uitgebreid assortiment: meer Audiomix dat is meer audio, meer beeld, meer high end HiFi, meer Bang & Olufsen en meer DJ-apparatuur. Kortom: Audiomix wordt de place to be voor een zeer breed aanbod aan beeld en geluid.

Verbeterde online service: naast de uitbreiding van de winkel zal Audiomix ook investeren in meer magazijn en logistieke ruimte. Dat stelt het bedrijf in staat om een nog betere en snellere online service te bieden aan klanten die de voorkeur geven aan winkelen vanuit de luie zetel.

Belevingswinkel: Audiomix streeft ernaar om een echte belevingswinkel te worden, waar klanten kunnen genieten van de nieuwste audiovisuele technologieën in een inspirerende omgeving.

De aangekondigde uitbreiding van Audiomix belooft niet alleen een grotere fysieke ruimte, maar ook een verhoogde focus op de totale beleving van audio en visuele entertainment. Met deze stap zet Audiomix zijn missie voort om klanten bewust te maken van de kracht van geluid en beeld, en om hen de mogelijkheid te bieden om echt te genieten van alles wat de audiovisuele wereld te bieden heeft.

Meer weten? Kijk dan op de website van Audiomix.


EDITORS' CHOICE