NIEUWSBender Hifi

Demonstratie van Gaia ontkoppelvoeten van IsoAcoustics bij Bender hifi op zat. 25 mei a.s.

IsoAcoustics heeft als merk inmiddels een vaste plek verworven in het assortiment van Bender hifi. Op zaterdag 25 mei 2024 organiseert de in Arnhem gevestigde audiodealer een demonstratie en luistershow waarbij de IsoAcoustics Gaia ontkoppelvoeten centraal staan. Bender hifi verzorgt een vergelijkingstest om bezoekers het verschil tussen reguliere spikes en de IsoAcoustics Gaia te laten horen.

IsoAcoustics Gaia voor het voetlicht bij Bender hifi: de luisteropstelling

Dankzij de IsoAcoustics switch kan je tijdens de demonstraties ook echt meteen het verschil horen tussen de standaard meegeleverde spikes onder Focal Kanta No 2 luidsprekers en de werking van de IsoAcoustics Gaia. Dat verschil laat elke set eigenlijk wel horen, maar om ogen en oren te verwennen, staat er in de fijne luisterruimte van Bender hifi een schitterend mooie audioset met de eerder genoemde Focal Kanta No 2 (twee paar dus)!

“Kom kijken, maar kom vooral luisteren en laat je verrassen door hoe IsoAcoustics de akoestiek verbetert en jouw audio installatie de hoofdrol gunt! Dat is toch wat je wilt!? Ga je tijdens de show over tot aanschaf van een set IsoAcoustics, dan mag je rekenen op een leuke korting!” aldus de uitnodiging van Bender hifi.

Luistershow IsoAcoustics: doorlopende demonstratie

De demonstraties zijn doorlopend van 10: 00 uur tot 17:00 uur en de toegang is natuurlijk gratis. De demo’s worden verzorgt door Ronald van Ovost van IsoAcoustics en Harald Strik van Bender hifi. Uiteraard zorgt Bender hifi  voor koffie en thee. Harald Strik nodigt je van harte uit: “We maken er een leuke, gezellige en interessante show van! Kom en laat je verrassen!” Kom jij het ook horen?

Bender hifi: Goede bereikbaarheid

Bender hifi is goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het slechts 250 meter lopen naar Bender hifi (Steenstraat 54, 6828 CM Arnhem). In de Steenstraat is beperkte parkeergelegenheid, vandaar dat we een parkeergarage aanbevelen. Vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het ook 250 meter lopen.

Voor meer informatie, bel of mail met Harald Strik (harald@benderhifi.nl  / 026 - 445 3541) of kijk op benderhifi.nl.


EDITORS' CHOICE