Dare to compare: demonstratie IsoAcoustics op zat. 20 april a.s. bij Hobo Hifi Den Haag

Op zaterdag 20 april a.s. zal de vestiging van Hobo Hifi in Den Haag een speciale demonstratie organiseren van de ontkoppelvoeten van IsoAcoustics. Het gaat een unieke vergelijkingstest worden want tijdens de demonstratie kan al spelende worden overgeschakeld om meteen de klankmatige verschillen te kunnen waarnemen. 

IsoAcoustics “Dare To Compare” op zaterdag 20 april 2024 bij Hobo Hifi Den Haag

IsoAcoustics beperkt met zijn ontkoppeloplossingen de invloed van de akoestiek in de luisterruimte. Op zaterdag 20 april 2024 demonstreert Hobo Hifi in zijn vestiging in Den Haag samen met de importeur van IsoAcoustics het grote verschil van deze kleine ingreep in een directe A/B test. Met een speciale schakelaar kunnen luisteraars 'live' en zonder van kabels en setup te moeten wisselen ervaren welke klankmatige voordelen het toepassen van IsoAcoustics Gaia ontkoppelaars onder luidsprekers biedt.

Direct hoorbaar resultaat met ontkoppelvoeten Gaia

Dankzij de IsoAcoustics switch kan je tijdens de demonstraties ook echt meteen het verschil horen tussen de standaard meegeleverde spikes van de luidsprekerfabrikant en de werking van de IsoAcoustics Gaia. De demonstratie zal worden gehouden met een paar luidsprekers van Dynaudio type Contour 30i, een versterker van Moon type North Collection 761, een streamer van Lumin type T3 en een platenspeler van Pro-Ject Audio type X2..De bekabeling zal van AudioQuest komen. Dit is een mooie set, maar ook een beetje willekeurig gekozen want de Gaia ontkoppelvoeten van IsoAcoustics zijn een verbetering voor elke audioset.

De demonstraties is doorlopend gedurende de hele dag en de toegang is natuurlijk gratis. Meer weten? Kijk dan op de website van Hobo Hifi Den Haag.

Adres en contactgegevens Hobo hifi Den Haag

HOBO hifi Den Haag
Loosduinseweg 679/685
2571 AL Den Haag
Tel.: 070 - 364 26 35

Openingstijden:
Zaterdag 20 april: van 10:00 uur tot 17:00 uur


EDITORS' CHOICE