NIEUWSLG

LG lanceert nieuwe XBoom Bluetooth-luidsprekers

LG gaat zijn portfolio van Bluetooth-luidsprekers aanvullen. De Bluetooth-luidsprekerserie XBOOM 360, XBOOM Go en XBOOM van LG Electronics wordt vanaf juni aangevuld met vier nieuwe modellen, variërend van partyspeakerformaat tot zakformaat.

LG XBoom Bluetooth-luidsprekers

LG heeft de nieuwe luidsprekers getoond op zijn eigen “LG Convention” -beurs. De “DXO2T” is een kegelvormige luidspreker die, ondanks zijn compacte ontwerp, authentiek, omnidirectioneel geluid levert naast opvallende 360 graden sfeerverlichting.Volgens LG gaat de batterij ongeveer 20 uur mee.

LG XBoom XL9T- en Go DXG8T: voorzien van basoptimalisatie

De nieuwe, spatwaterdichte XBoom partyspeaker ‘XL9T’ beschikt over twee acht inch woofers en een ‘Dynamic Bass Optimizer’, die volgens de fabrikant niet alleen voor een bijzonder diepe bas maar ook voor een evenwichtiger geluid moet zorgen, met de luidspreker die ook verschillende lichteffecten biedt.

Het waterdichte “Go DXG8T”-model met 30 Watt uitgangsvermogen en een basoptimalisatie-algoritme zou voldoende lage frequenties produceren, zelfs bij lagere volumes.

De kleinste is de DXG2T met een vermogen van 5 Watt en is een waterdicht, robuust alternatief voor een mobiele telefoonluidspreker voor onderweg.

LG DXG8T: 349 euro
LG DXG2T:   79 euro
LG DXO2T: 199 euro
LG XL9T:     799 euro


EDITORS' CHOICE