The Magical Cost Is No Object Show bij Alpha High End Brasschaat: 13 en 14 april

Op zaterdag 13 en zondag 14 april 2024 zal audiodealer Alpha High End in zijn vestiging in Brasschaat de “The Magical Cost Is No Object Show” presenteren. Ja, de cost is no object, want Alpha High End zal een audioset neerzetten met een aanschafwaarde van meer dan een miljoen euro. De toegang is vrij.

The Magical Cost Is No Object Show bij Alpha High End in Brasschaat

Alon Wolf  is de man achter de Amerikaanse luidsprekerfabrikant Magico. De producten van Magico hebben na introductie zeer snel naam en faam verworven. Terecht, volgens Alpha High End. De vloerstaande Magico M7 zal de sterren van de hemel gaan spelen. Prijskaartje: 500.000 euro per paar

Exceptionele luidsprekers moeten worden aangestuurd door een exceptionele versterker. Dan D’agostino is reeds langer actief in het ontwerpen van versterkers, vroeger onder andere met Krell. Nu mogen zijn ontwerpen zijn eigen naam dragen.  De Relentless voor- en eindversterkers zullen de M7’s van Magico aan gaan sturen. Prijskaartje: 450.000 euro voor de voorversterler en twee mono eindversterkers.

Javier Guadelajara is de jongste ontwikkelaar bij deze show. Onder de merknaam Wadax  zal de Wadax Atlantis Reference worden gebruikt Deze DAC heeft al heel snel een reputatie opgebouwd. Server en Dac, prijskaartje: 280.000 euro (zonder kabels).

Dit soort toestellen zijn maar voor weinig mensen weggelegd. Daar is Alpha High End zich zeer bewust van. “Uit deze mega dure producties ontstaan nieuwe bevindingen die tot een meer bereikbare producten leiden en zijn dus uiteindelijk wel zeer zinvol zijn, ook voor ons “arme sukkelaars“, aldus de relativering van Alpha High End. “Kortom een show die u niet wil missen, temeer dat wij ook graag tijdens deze luistershow producten demonstreren van dezelfde ontwerpers maar dan van een meer betaalbaar niveau.”

De toegang is gratis  en Alpha high End gaat zorgen voor hapjes en drankjes, happy faces, leuke ambiance, muzikale discoveries en GEEN commerciële blabla, aldus het Alpha team.

Luistershow Alpha High End: data, tijdstippen en plaats

Zaterdag 13 april en zondag 14 april 2024 van 10:00 uur tot 17:00 uur
Bredabaan 1031, 2930 Brasschaat (Maria ter heide)
Gratis parkeren.

Meer weten? Kijk dan op de website van Alpha High End.


EDITORS' CHOICE