Van Deynen sluit showseizoen af met de McIntosh Audio Show op vrij. 19 april en zat. 20 april a.s.

Audiodealer Van Deynen smart solutions zal op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 een luistershow organiseren waarbij bronnen en versterkers van de Amerikaanse fabrikant McIntosh centraal zullen staan. ‘The great American Powerhouse’, zo wordt McIntosh regelmatig genoemd door kenners, doelend op het krachtige geluid dat dit Amerikaanse audiomerk produceert.

McIntosh Audio Show bij Van Deynen op 19 en 20 april 2024

“Wij zijn één van de weinige dealers van dit merk in Noord-Nederland. Reden te meer om een speciale show te organiseren op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024,” aldus Jorrit van Deynen van Van Deynen smart solutions in Sint Nicolaasga.

De show wordt gehouden in het in 2021 nieuw gebouwde Experience Center van Van Deynen, gevestigd in de Friese plaats Sint Nicolaasga (direct aan de A6). Bezoekers kunnen genieten van audio demonstraties en luistersessies met muziek op vinyl. Nieuw bij deze show is Bennie’s hifi bar. Dat is een plek om platen te beluisteren onder het genot van een hapje en een drankje.

De audio demonstraties en luistersessies vinden plaats in de diverse luisterruimtes die het Experience center rijk is. Versterkers als de MA352 en MA8950 staan speelklaar, evenals de platenspelers MT5 en MTI100. Ook de draadloze luidspreker RS150 kan getest worden. Tijdens de show is het ook mogelijk om een eigen LP mee te nemen van thuis. Deze kan afgespeeld worden op de MTI100.

“Bij een eerdere show is het wel eens voorgekomen dat een bezoeker emotioneel werd tijdens een luistersessie. Het intense geluid, de setting en een bepaalde herinnering kwamen echt binnen bij hem, waardoor hij tot tranen toe werd geroerd. Een bijzonder mooie gebeurtenis,” aldus Jorrit van Deynen.

McIntosh Audio Show bij Van Deyner: plaats, datum en tijdstippen

De Van Deynen McIntosh Audio Show vindt plaats op vrijdag 19 april 2024 van 16.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 20 april 2024 van 10.00 uur tot 17.00 uur. De show wordt gehouden in het Experience Center Van Deynen smart solutions aan de Tsjûkemarwei 21b in Sint Nicolaasga. De toegang tot het evenement is gratis en aanmelding vooraf is niet nodig.

Meer informatie over deze tweedaagse show is te vinden op https://www.van-deynen.nl/mcintosh-audio-show/.


EDITORS' CHOICE