Poulissen neemt hifimeubels van Custom Design Milan en Neo op in het assortiment

De in Roermond gevestigde audiodealer Poulissen Audio VidoCenter heeft de hifimeubels van Custom Design Milan en Neo in zijn assortiment opgenomen. Beide fabrikanten leveren fraaie meubels die modulair zijn opgebouwd. De koper kan een passend meubel samenstellen en eventueel later eenvoudig uitbreiden.

Hifimeubels bij Poulissen AV Center

Bij Poulissen Audio Video Center staat een uitgebreid assortiment van de Custom Design Milan meubels klaar die de nodige ondersteuning bieden voor muziekapparatuur. Custom Design is een populair merk en is een keuze waar klanten van Poulissen erg tevreden mee zijn. Daarnaast kan de klant ook voor de meubels van Neo terecht bij Poulissen AV Center.

Zo zijn bijvoorbeeld het Milan 6 HiFi rack, het Milan Ref 10 HiFi rack en het HiFi XL meubel 3 erg in trek. Ze bieden ondersteuning voor een respectievelijk gewicht van 30, 50 en 50 kilogram. Daarnaast moet ook de dikte en de grootte van de glasplaat benoemd worden, want, zoals de naam het misschien al doet vermoeden, zitten hier enkele belangrijke verschillen in die essentieel zijn en mede de keuze bepalen van een meubel.

Enkele voorbeelden:

  • Het Milan 6 meubel heeft een 6 mm dikke glasplaat en een afmeting van 57 x 40 cm (B x D).
  • Het Milan Ref 10 meubel is de ‘grotere broer’ van het Milan 6 HiFi rack. Dit rack heeft bijvoorbeeld een glasplaat die 4 mm dikker is (totaal 10 mm) en een afmeting van eveneens 57 x 40 cm (B x D).
  • Het HiFi XL meubel heeft ook een glasplaat van 10 mm dik. In vergelijking met het Milan Ref 10 HiFi rack is deze qua formaat wel iets groter: het element heeft een afmeting van 62 x 51 cm (B x D) en is op die manier het best geschikt voor gebruik in combinatie met  high-end componenten. Denk daarbij onder andere aan apparatuur van bijvoorbeeld Accuphase, McIntosh, Esoteric, Hegel, Rotel, enz.

Meer weten? Kijk dan op de website van Poulissen AV Center.


EDITORS' CHOICE