NIEUWSYamaha

Yamaha TT-S303: minimalistische draaitafel met ingebouwde phono-versterker

Yamaha heeft de TT-S303 gelanceerd. De TT-S303 is volgens de fabrikant zowel bedoeld voor vinylliefhebbers met een uitgebreide platencollectie als voor beginners die net de fascinatie van het afspelen van analoge muziek ontdekken. Dankzij de betrouwbare riemaandrijving, gebruiksvriendelijke hefhendel en schakelbare voorversterker voor eenvoudige integratie in bestaande audiosystemen, biedt de TT-S303 een intuïtieve en authentieke luisterervaring, aldus Yamaha.

Yamaha TT-S303

De Yamaha TT-S303 is uitgevoerd in een tijdloos ontwerp in hoogglans zwarte lak. De rechte toonarm is voorgemonteerd. Het aluminium draaiplateau wordt aangestuurd met een riem. Yamaha heeft en phono-versterker ingebouwd, maar die kan ook omzeild worden. De gebruiker kan kiezen uit draaisnelheden van 33 en 45 rondjes per minuut.

De draaitafel wordt speelklaar geleverd, inclusief een niet nader gespecificeerd MM-element. Kijkende naar de plaatjes is het element vermoedelijk afkomstig van Audio-Technica. Een stofkap wordt ook meegleverd.

Yamaha TT-S303: prijs en leveringsinformatie

De Yamaha TT-S303 draaitafel heeft een adviesprijs van net geen 500 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE