NIEUWSStengo

Rebranding bij Stengo | De liefhebber van audio

Redactie Hifi.nl | 06 februari 2024

Mogelijk is het je al opgevallen: audiodealer Stengo is sinds kort voorzien van een compleet nieuw uiterlijk. Waarom? Dat vertellen ze je graag zelf. "Vertrouwen en specialisme uitstralen is voor een webshop van groot belang. Helemaal in de markt waarin wij ons begeven, waarbij de aankoopbedragen hoog op kunnen lopen en specialistisch advies een must is."

"Daarom hebben wij onze vernieuwde webshop een gezicht gegeven. Om onszelf nog meer te verbinden met onze bezoeker, staan onze klantenservice- en productspecialisten weergegeven op verschillende pagina’s van de website. Zodoende ziet onze bezoeker precies wie hun assisteert en/of adviseert.

In combinatie met onze klantreviews, unieke thuisluisterservice en toegankelijke contactmogelijkheden, geloven wij het gemak en vertrouwen van online winkelen met onze rebranding naar een nieuw niveau te brengen."

Over Stengo

Voor diegene die Stengo niet kent: Stengo is een Nederlandse Audio specialist dat zich sinds 2019 focust op de online markt. Afgelopen jaren hebben zij zich in rap tempo ontwikkeld, waardoor zowel het assortiment als team verdrievoudigd is. Van hoogwaardige speakers en versterkers tot hoofdtelefoons, voor alles omtrent audio kan je bij Stengo terecht.

Stengo biedt een selectie van hoogwaardige producten in verschillende categorieën en is continu bezig met het aanvullen en uitbreiden hiervan. Alleen de beste apparatuur is hierin goed genoeg en verdient een plekje in hun virtuele schappen.

Waarom Stengo? – Stengo vertelt

Ons team is jong, maar gepassioneerd. Wij kunnen je specialistisch adviseren in jouw behoeften. Met als doel; Een onderscheidende online winkelbeleving bieden.

Om te beginnen doen wij dat door ons assortiment te perfectioneren. Wij verkopen alleen producten die wij zelf ook zouden willen gebruiken. Dus nee, wij verkopen niet alles, alleen het beste, aan de beste prijs.

Verder kan je bij ons aanvraag doen voor onze unieke ‘thuisluisterservice’. Ondanks onze online focus begrijpen wij als audioliefhebbers maar al te goed dat het beluisteren van de apparatuur enorm belangrijk is, voordat jij deze aanschaft. In iedere omgeving klinken die speakers, versterker, cd-speler, ect. die jouw interesse wekken anders dan bij jou thuis. Hoe fijn is het dan dat wij de mogelijkheid bieden de apparatuur in jouw eigen omgeving en op jouw eigen installatie uitvoerig te testen?

Daarnaast hebben wij betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel staan. Dankzij onze rebranding en eenvoudige contactmogelijkheden zoals de live chat, proberen wij dit naar een nieuw niveau te tillen. Zo geven wij via de live chat binnen enkele seconden specialistisch advies op al jouw vragen. Jouw vragen liever direct telefonisch stellen? Ook geen enkel probleem.

"Genoeg lovende woorden over onszelf, kom het ervaren, wij staan voor jou klaar!"

Team Stengo | www.stengo.nl


EDITORS' CHOICE