Vacature - reeds ingevuld - bij A Tube High Fidelity in Almere

Redactie Hifi.nl | 31 januari 2024

- Vacature is reeds ingevuld -

A Tube High Fidelity in Almere is afgelopen jaren enorm gegroeid. Om aan deze toenemende vraag voor goed geluid te voldoen is de speciaalzaak in december 2022 bovendien verhuisd naar een groter pand. Echter is dit nog niet genoeg en komen ze daardoor een extra paar audiofiele handen en (uiteraard) oren tekort. We delen daarom graag de vacature van het team.

Wat wij zoeken?

Iemand die veel affiniteit heeft met de 'audiofiele wereld' en die parttime van zijn/haar hobby het werk wilt maken.

Je bent proactief, enthousiast en vindt het leuk om in een hecht team echt een duidelijke bijdrage te kunnen leveren aan de winkel en de tevredenheid van onze klanten.

Functieomschrijving

Het grootste deel van de tijd help je klanten in de winkel met hun vragen en geef je passend advies naar hun wensen. Bijvoorbeeld door het verzorgen van een demonstratie in een van onze luisterruimtes.

Enkele andere werkzaamheden zijn: producten afleveren (en installeren) bij klanten, het beantwoorden van de telefoon en het opgeruimd en netjes houden van de winkel.

Wat wij bieden?

Een baan met erg veel vrijheid en verantwoordelijkheid, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Dit alles in een van de betere hifi speciaalzaken van Nederland.

Ge√Įnteresseerd? We kijken er naar uit om je te ontmoeten.¬†

Stuur een mailtje met je motivatie en CV naar stanly@atube-highfidelity.nl, en hopelijk spreken we elkaar snel!

Lees ook onze HiVisit bij A Tube High Fidelity van afgelopen zomer!


EDITORS' CHOICE