NIEUWSPhilips

“GO eindeloos” met de on-ear Philips A6219 die wordt opgeladen met zonnecellen in de hoofdband

De nieuwe on-ear hoofdtelefoon A6219 van Philips maakt gebruik van Powerfoyle-zonneceltechnologie om op te laden. De zelfoplaad-functie werkt zowel met kunstlicht van binnenruimtes als met natuurlijk zonlicht buiten de deur. Dit zorgt voor een vrijwel eindeloze batterijduur (d.w.z. tachtig uur) zonder dat je verbinding hoeft te maken met het elektriciteitsnet of de batterijen hoeft te vervangen. Prijs en leveringsinformatie zijn nog niet bekend gemaakt.

Philips A6219: hoofdtelefoon met zonnecellen

De Philips A6219 is gemaakt van 35% Post Consumer Recycled (PCR) kunststof. Dit maakt deel uit van lange termijn doelstellingen van TP Vision, uitbater van het merk Philips, waarin hoofdtelefoons een leidende rol spelen in het toonaangevende duurzaamheidsprogramma. De verpakking van Philips hoofdtelefoons worden gemaakt van tussen de 90 en 100% gerecycled karton, zijn bruin in plaats van volledig gekleurd en bedrukt met soja-inkt. Voor de binnenbakken is overgeschakeld naar papierpulp en karton met behoud van optimale bescherming.

De zonnecel die wordt gebruikt in het zonnepaneel van de A6219 sportkoptelefoon wordt vervaardigd in een milieuvriendelijke omgeving. De door Exeger beheerde fabrieken gebruiken 100% hernieuwbare energie en stoten geen giftige emissies uit.

Gebruikers kunnen de voortgang van opladen en de batterij status volgen via de verbeterde Philips Headphone App. Het gewicht van de hoofdtelefoon is tot een minimum beperkt met behoudt van de robuustheid. De koptelefoon heeft de IP55-classificatie, waardoor de A6219 water-, zweet- en stofbestendig is.

Comfort wordt gegarandeerd dankzij de zachte, wasbare, ademende stoffen bekleding van de oorschelpen. Deze zijn met gel gevuld om de oren koel te houden tijdens sporten. De Philips A6219 sportkoptelefoon klinkt geweldig dankzij het gebruik van het natuurlijke en kenmerkende geluidsprofiel van Philips, oorspronkelijk geïntroduceerd op de meer premium Philips Fidelio-reeks. Dit geluidsprofiel is nu toegepast op nieuw ontwikkelde 40 millimeter drivers van de A6219 en voorzien van de “dynamic bass boost” functie (dynamische basboostfunctie) en andere modi. Oproepen klinken glashelder dankzij een met AI uitgeruste microfoon.

Prijs en leveringsinformatie is nog niet bekend gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE