NIEUWS

Vacature Full-Time Account Manager bij Mafico

Redactie Hifi.nl | 19 januari 2024

Mafico, de importeur en exclusief distributeur van een aantal topmerken zoals Harbeth, Furutech, AVM, en diverse andere high-end hifi-merken binnen de Benelux, is op zoek naar een ervaren Full Time accountmanager voor België, Luxemburg en zuidelijke regio's in Nederland.

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager met uitgebreide kennis en een sterke interesse in high-end audio.

Eigenschappen die wij voor elke functie zoeken: je wordt blij van werken in een snelgroeiende organisatie (inclusief af en toe groeipijnen) waarbij jij kansen en mogelijkheden ziet, je hecht waarde aan humor en samenwerking, je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je wilt graag een duidelijke bijdrage leveren aan het gezamenlijke doel van het bedrijf.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ons uitgebreide hifi-pakket in jouw toegewezen regio. Je gaat proactief op zoek naar kansen en mogelijkheden om onze merken te ondersteunen bij onze dealers. Bovendien weet je jouw eigen netwerk effectief aan te spreken om nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Voor dealers fungeer je als een prettige en deskundige gesprekspartner met oprechte aandacht voor hun wensen en behoeften. Dankzij jouw kennis en ervaring in de hifi-branche weet je precies hoe je dealers kunt motiveren, enthousiasmeren en ondersteunen.

Je denkt actief mee met de strategie van Mafico waardoor je ervoor zorgt dat onze merken uitstekend vertegenwoordigd zijn binnen jouw dealernetwerk en binnen de Benelux. Tot slot ben je in staat om, indien nodig, zowel commerciële als technische ondersteuning te bieden.

Beschik jij over de commerciële kwaliteiten die nodig zijn om samen met een enthousiast team onze prachtige merken nog prominenter op de kaart te zetten? Aarzel dan niet en stuur een e-mail met jouw motivatie en ervaring naar Jeroen Bakker – jeroen@mafico.com.

WAT KAN JE? 

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een salesfunctie met High-End Hifi-producten in de Benelux
 • Grondige kennis van high-end hifi
 • Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden
 • Vloeiend in zowel Vlaams/Nederlands als Frans
 • Flexibel inzetbaar
 • In het bezit van een rijbewijs
 • Gedegen kennis van het Microsoft Office-pakket

WAT BIEDEN WIJ? 

 • Kansen voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling
 • Lid worden van een snelgroeiend, professioneel team met een duidelijke missie
 • Marktconform salaris
 • Auto van de zaak
 • Werken in een jong en energiek team met een ambitieuze en plezierige werksfeer

 

Mafico is een importeur en exclusief distributeur van een aantal topmerken van zowel muziekinstrumenten, foto/video-, installatie- en hifiapparatuur. Onze producten worden geleverd aan de mooiste (web) winkels binnen de Benelux en de organisatie groeit enorm. Het team bestaat uit vakmensen met passie en kennis waarbij initiatief nemen en doorpakken belangrijke eigenschappen zijn van alle teamleden.

Werken bij Mafico houdt in dat je komt te werken in een organisatie met een sterke en unieke bedrijfscultuur en in een jong en enthousiast team met een flinke dosis humor.

Met alle mogelijkheden binnen onze organisatie is het bijna onmogelijk om alle aspecten van de functie in één vacature te omschrijven – al hebben we ons best gedaan. Wil je eerst meer informatie of weet je niet precies of deze vacature bij je past – stuur een bericht naar Jeroen om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken of check ook de andere vacatures op www.mafico.com/vacatures. Mocht er geen vacature open staan die jou op het lijf is geschreven, dan kan je altijd een open sollicitatie te sturen naar info@mafico.com.


EDITORS' CHOICE