NIEUWSOmera

Audiodealer Omera gaat verhuizen dus de huidige winkelvoorraad moet weg

Redactie Hifi.nl | 15 december 2023 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer Omera is op dit moment gevestigd in Vlaardingen, maar het bedrijf gaat verhuizen naar een locatie in Heinenoord. De huidige winkelvooraad moet weg of in elk geval kleiner worden gemaakt dus tot 30 december 2023 kunnen belangstellenden profiteren van scherpe aanbiedingen.

“Zoals wij in de vorige nieuwsbrief al bekend maakten, gaan wij met ingang van 1 januari 2024 uit Vlaardingen verhuizen. Wij zijn nog open tot de Kerst én op zaterdag 30 december. Dat is dus uw allerlaatste kans om uw slag te slaan met de ongelofelijk scherpe aanbiedingen in onze allerlaatste winkelvoorraad.

Hoe gaan we verder en waar? We hebben een mooie locatie gevonden in Heinenoord, waar wij een grote bovenruimte gaan betrekken. Hiervandaan zetten wij ons mooie bedrijf voort. Wel gaat onze werkwijze veranderen. De verwachting is dat wij op de nieuwe locatie rond 1 maart weer volledig operationeel zijn. In de tussentijd wordt de nieuwe showroom akoestisch aangepast en ingericht. Ook wordt de website van Omera volledig onderhanden genomen en worden er veel nieuwe contactmogelijkheden toegevoegd.

Bestellingen die tussen 1 januari en 1 maart worden geplaatst, worden gewoon uitgeleverd. Ook zijn wij normaal via mail of telefoon bereikbaar voor advies of vragen.

Onze nieuwe showroom is alleen op afspraak te bezichtigen. Wij doen dit om u als klant nog beter te kunnen bedienen. Om dit in goede banen te leiden, werken we hard aan een intelligente agenda, zodat u zelf online een afspraak kunt maken. Bellen mag natuurlijk ook, graag tijdens werkuren” aldus audiodealer Omera.

Lees ook onze recensie over de Amphion Argon7LS die Rene van Es heeft beluisterd bij Omera.

Het nieuwe bezoekadres is straks als volgt.

Sikkel 40F
3274 KK Heinenoord

Meer weten? Kijk dan op de website van Omera.


EDITORS' CHOICE