NIEUWSAudio-Life

Luistershow bij AudioLife op zat. 16 dec, met o.a. Audio Note en Avantgarde Acoustic Trio

Redactie Hifi.nl | 07 december 2023 | Fotografie Fabrikant

Op zaterdag 16 december a.s. zal de in Buren gevestigde audiodealer AudioLife een luistershow organiseren waarbij o.a. de Trio G3 van Avantgarde Acoustic zullen worden gedemonstreerd met een set versterkers van Riviera. In de tweede luisterruimte zullen componenten van Audio Note worden gedemonstreerd. 

AudioLife "Search For Magic Sound" op zaterdag 16 december 2023

De luistershow is verdeeld over twee luisterruimtes.

In de eerste luisterruimte wordt de AvantGarde Acoustic Trio G3 gedemonstreerd. Dit machtige luidsprekersysteem wordt aangestuurd met topklasse apparatuur van de Italiaanse fabrikant Riviera, t.w. de nieuw binnengekomen AFM 50 mono-blokken aangedreven door de APL01 SE voorversterker.

De Trio G3 van Avantgarde Acoustic is een fenomenaal ontwerp waarbij alles draait om muzikaliteit. Zelden klonk muziekweergave zó live! De afwerking van dit luidsprekersysteem is van een hoog niveau. Het geeft de luisteraar een gevoel van luxe en rijkdom én tegelijkertijd klinkt het alsof je in een prachtige zaal zit. Iedereen is uitgenodigd om bij AudioLife naar dit prachtige en bijzondere systeem te komen luisteren.

In de tweede luisterruimte laat AudioLife de bezoekers kennis maken met wat volgens AudioLife op dit moment een van de beste en meest muzikale luidsprekers op de markt is en dat is de Audio Note AN-E HE. Dit klassieke luidsprekerontwerp is sinds de jaren vijftig eigenlijk niet meer gewijzigd, en dat is maar goed ook. Deze luidsprekers passen helemaal in de filosofie van AudioLife. De AN-E heeft een rijke, verzadigde klank en is volstrekt muzikaal. Het zijn luidsprekers die “slechts” muziek maken, de luisteraar raken en emotie overbrengen.

De Audio Note AN-E zal worden gedemonstreerd in combinatie met de legendarische Audio Note 300B Meishu Tonmeister Silver versterker.

Als bron zullen worden gebruikt de Audio Note CDT 5 en DAC 5 en de MU2 van Grimm Audio.

De luistershow vindt plaats op zaterdag 16 december tussen 11:00 uur en 16:00 uur. Natuurlijk zal er goede koffie en veel extra's zijn, omdat AudioLife het fijn vinden belangstellenden te mogen verwelkomen. I.v.m. de catering stelt AudioLife het op prijs als bezoekers zich van tevoren even aanmelden door een e-mail te sturen naar info@audio-life.nl.

Adres en contactgegevens AudioLife

AudioLife
Hulsterstraat 26a
4116 EZ Buren

Tel.: +31 (0) 344 - 570 777
E-mail: info@audio-life.nl
Website: https://audio-life.nl


EDITORS' CHOICE