NIEUWSHifiManiacs

HiFiManiacs is verhuisd naar een grotere ruimte

Redactie Hifi.nl | 04 december 2023 | Fotografie Fabrikant

De in België gevestigde audiodealer HiFiManiacs is onlangs verhuisd naar een grotere locatie. De huiselijke sfeer is gebleven, maar de grotere locatie heeft als voordeel dat de medewerkers niet telkens de luisterruimte hoeven te verbouwen. En er kunnen meer toestellen tegelijkertijd opgesteld worden.

HifiManiacs.be is veel meer dan alleen een webshop. Service en advies komt naar eigen zeggen bij deze Belgische audiodealer op de eerste plaats. De medewerkers zijn zelf audioliefhebbers en vinden het belangrijk dat de klant de toestellen zelf op eigen tempo kan bekijken en beluisteren in de beste omstandigheden. HifiManiacs biedt ook de mogelijkheid om hifi-apparatuur in de eigen woonomgeving te beproeven.

Onlangs is HiFiManiacs verhuisd naar een ruimer bedrijfspand met meer luistermogelijkheden. “Er zijn verschillende redenen waarom we voelden dat we deze stap nu moesten doen. De belangrijkste was wellicht dat we gemerkt hebben dat er in Limburg (BE) - maar ook daarbuiten - toch nog altijd heel veel interesse is in goede audio en home cinema, en dat het aantal zaken dat daarin gespecialiseerd is, almaar kleiner wordt. Bijkomend is het altijd onze bedoeling geweest om klanten in een huiselijke sfeer te ontvangen om op hun gemakje naar verschillende sets te kunnen luisteren.

Met het uitgebreide aantal merken dat we ondertussen verdelen, lukte het op het eind niet meer op de vorige locatie om alles netjes te presenteren zonder telkens de halve showroom te moeten verbouwen om een bepaalde set te laten horen.

We doen het nog steeds met hart en ziel en we hopen dat we met de nieuwe inrichting een stap in de goede richting gezet hebben. We blijven voorlopig vooral werken op afspraak om voldoende tijd te kunnen uittrekken omdat we vinden dat dit nog altijd het best werkt voor kritische luistersessies. De winkel zal wel geopend zijn op vrijdag en zaterdagvoormiddag, maar dat zal dan eerder voor kortere bezoeken zijn of mensen die met specifieke vragen zitten rond een bepaald product,” aldus de persverklaring van HiFiManiacs.

Meer weten? Kijk dan op de website van HiFiManiacs.

Adres en contactgegevens HifiManiacs

HifiManiacs
Kuringersteenweg 337
3511 Kuringen (Hasselt)

Tel.: +32 (0) 475 960 282
E-mail: info@hifimaniacs.be
Website: https://www.hifimaniacs.be/EDITORS' CHOICE