Luistershow streaming met Silent Angel op zat. 16 dec. a.s. bij Sights & Sounds in Zutphen

Redactie Hifi.nl | 14 december 2023 | Fotografie Fabrikant

Op zaterdag 16 december a.s. slaan importeur Dimex Audio en audiodealer Sights & Sounds gevestigd in Zutphen de handen ineen voor een exclusieve demonstratiedag waarbij de producten van het Chinese Silent Angel centraal zullen staan. Silent Angel maakt netwerkspelers, masterklokken en netwerkswitches voor audiofiel gebruik en wie meer wil weten is uitgenodigd om op zaterdag 16 december a.s. Sight & Sounds in Zutphen te bezoeken.

Silent Angel bij Sights & Sounds

Zaterdag 16 december a.s. staat bij audiodealer Sights & Sounds in Zutphen volledig in het teken van audio oplossingen, waarbij alle producten van de Chinese fabrikant Silent Angel in de schijnwerpers zullen staan.

Tijdens deze demonstratiedag staat de introductie van de Munich MU streamer centraal. Naast deze innovatieve streamer zullen ook de Silent Angel Bonn NX-audioswitch en de Genesis GX Word Clock worden gedemonstreerd. Ontdek de impact van de Bonn NX-switch op het netwerk en ervaar het verschil in streaming met zowel Roon als de VitOS-software van Silent Angel middels de audiofiele Rhein Z1 Plus.

Lees ook onze recensie over de Silent Angel Bonn NX en Genesis GX Switch en klok.

Deze dag biedt een unieke gelegenheid om te horen en te begrijpen dat audiofiele netwerkoplossingen een verschil kunnen maken in de kwaliteit van streaming. Het maakt niet uit of de bezoeker een doorgewinterde audiofiel is of gewoon is geïnteresseerd in het upgraden van zijn streamer-audionetwerk. De demonstratiedag belooft een boeiende en informatieve ervaring te worden.

Datum: zaterdag 16 december 2023
Tijd: 10:00 tot 17:00 uur

Adres en contactgegevens Sights & Sounds

Sights & Sounds
Nieuwstad 51
7201 NL Zutphen
Tel. +31 (0)575 - 545 583

Website: https://sightsandsounds.nl/
E-mail: info@sightsandsounds.nl


EDITORS' CHOICE