NIEUWSAVNUE

Demonstratie van ontkoppeloplossingen van IsoAcoustics op 15 dec. a.s. bij AVNUE

De in Eindhoven gevestigde audiodealer AVNUE zal op vrijdag 15 december 2023 een workshop organiseren waarbij de ontkoppeloplossingen van IsoAcoustics centraal zullen staan. Akoestische isolatie van de ondergrond kan de prestaties van een audiocomponent in belangrijke mate verbeteren. Wie dat zelf wil ervaren is welkom om de luisterruimte van AVNUE op 15 december a.s. te bezoeken. Toegang is vrij, maar van tevoren even aanmelden wordt op prijs gesteld zodat AVNUE de bezoekersstroom kan inschatten.

Workshop Op 15 december 2023 bij AVNUE: “Ontdek het Geheim van Hoogwaardige Audioprestaties met Isoacoustics”

Ontkoppeling en isolatie van een audiocomponent met de ondergrond kan de geluidskwaliteit verbeteren. Wil je jouw audiosysteem naar een hoger niveau tillen? Meld je aan voor een boeiende workshop georganiseerd door IsoAcoustics, leiders in akoestische isolatie en ontkoppeling voor audioapparatuur. Deze workshop is perfect voor muziekliefhebbers, professionele producers en iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste audiotechnologieën. Kom alles te weten over de revolutionaire audio-ontkoppelingstechnologie van Isoacoustics.

Wanneer en waar is de workshop? Op vrijdag 15 december 2023 bij AVNUE in Eindhoven, met doorlopende demo’s vanaf 15:00 uur en een exclusieve demo/workshop om 19:00 uur door importeur Ronald van Ovost. Schrijf je in op de website van AVNUE voor een diepgaande ervaring.

Ronald van Ovost zal tijdens de workshop zijn expertise delen en demonstraties geven over hoe producten van IsoAcoustics de geluidservaring kunnen transformeren. Bezoekers krijgen de kans om het verschil te horen en voelen tussen apparatuur met en zonder ontkoppeling van IsoAcoustics, waardoor je de impact van deze technologie direct ervaart.

Lees ook onze recensie over de IsoAcoustics Gaia ontkoppelvoeten.

“Daarnaast biedt de workshop de mogelijkheid om vragen te stellen, te netwerken met andere enthousiastelingen en te genieten van een informele borrel. Mis deze kans niet om te leren, te delen en je passie voor geluid en technologie met ons te vieren,” aldus het team van AVNUE.

GeĂŻnteresseerd in de workshop om 19:00 uur? Meld je aan door een e-mail te sturen naar AVNUE met opgave van het aantal deelnemers.

En kijk alvast eens op de website van Isoacoustics. Ze hebben voor elk product wel een passende oplossing.

Adres en contactgegevens AVNUE

AVNUE
Geldropseweg 105
5611 SE Eindhoven

Tel.: +31 40 211 18 65
Website: https://avnue.nl/
E-mail: info@avnue.nl

MERK

EDITORS' CHOICE