Luxman in het zonnetje bij Listening Matters in Den Haag op vrij. 17 en zat. 18 nov. a.s.

Redactie Hifi.nl | 13 november 2023 | Fotografie Fabrikant

De in Den Haag gevestigde audiodealer Listening Matters zal op vrijdag 17 november en zaterdag 18 november a.s. producten van de Japanse fabrikant Luxman in het zonnetje zetten. De nieuwe Luxman L-509Z geïntegreerde versterker zal bij deze show centraal staan.

Om het merk Luxman eens extra in het zonnetje te zetten organiseert Listening Matters op 17 en 18 november a.s. een show in de winkel in de Anna Paulownastraat in Den Haag. Met welke luidsprekers de Luxman versterkers gaan samenwerken houdt Listening Matters nog even geheim.

Luxman heeft een ruime keuze aan versterkers, daarnaast de CD speler en de platenspeler. Het belooft een show te worden waarop genoten kan worden van muziek, gespeeld via dit iconische merk. Immers Luxman staat bekend om zijn rijke klank die luisteren tot een groot genoegen maakt. Het vaak klassieke uiterlijk wordt zeer op prijs gesteld, het vakmanschap en de afwerking, te zien aan de binnenzijde van elke Luxman, straalt vertrouwen en degelijkheid uit. Laat de kans niet voorbij gaan om nader kennis te maken met dit fraaie merk uit Japan.

Op vrijdagavond 17 november a.s. is de demonstratie in de vorm van een VIP avond vanaf 18:00 uur. Van tevoren reserveren is nodig i.v.m. het plannen van de catering.

Op zaterdag 18 november is er vrije inloop van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Meer weten of reserveren? Kijk dan op de website van Listening Matters.


EDITORS' CHOICE