NIEUWSOvergaauw

Interlink avond op dond. 16 nov. a.s. om 19.00 uur bij Overgaauw in Leiden

Redactie Hifi.nl | 13 november 2023 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer Overgaauw in Leiden zal op donderdagavond 16 november a.s. een luistershow organiseren waarbij interlinks van AudioQuest en AudioMica gedemonstreerd zullen worden. Twee dezelfde bronnen zullen met verschillende interlinks worden aangesloten op dezelfde versterker. De luisteraar kan onder het genot van een kop koffie luisteren naar de verschillen.

De interlink is de verbinding tussen bijvoorbeeld een cd-speler of mediaspeler en een DA-converter of versterker. De geleiding ervan is allesbepalend voor de zuiverheid van uw muziekweergave. Donderdag 16 november a.s. om 19.00 uur zullen verschillende interlinks van AudioQuest en AudioMica met elkaar worden vergeleken. Overgaauw zal de verschillen laten horen, tussen en ook binnen de twee merken. “Wij zijn benieuwd of u het verschil kunt definiëren tussen bijvoorbeeld de Tower en de Dragon van AudioQuest en tussen een goedkopere en duurdere variant,” aldus Overgaauw in Leiden.

De verschillen tussen de interlinks zullen gehoord kunnen worden door twee dezelfde bronnen te gebruiken die zijn aangesloten op één versterker. Als bronnen zullen we de Eversolo DMP-A6 ME streamer, Esoteric K03 cd speler, CD-60 Marantz en Hifi Rose RS150 Streamer gebruiken.Uiteraard komt ook de techniek en de geschiedenis van de interlink ter sprake.

Overgaauw is gevestigd aan de Breestraat 148 in Leiden. Meer weten? Kijk dan op de website van Overgaauw.


EDITORS' CHOICE