NIEUWSOptoma

Optoma UHZ66: projector voor 4K Ultra High Definition-beelden

Fabrikant Optoma heeft de UHZ66 gelanceerd. Deze state-of-the-art projector biedt een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en brengt de bioscoopervaring rechtstreeks naar de huiskamer.

Optoma UHZ66

Met de UHZ66 Home Cinema Projector kunnen filmliefhebbers genieten van een indrukwekkende beeldkwaliteit in een comfortabele thuisomgeving. De projector is uitgerust met de nieuwste technologieën en functies om elke filmavond een meeslepende ervaring te maken.

De UHZ66 levert 4K Ultra High Definition-beelden met een ongekende helderheid en scherpte. Met een resolutie van 3.840 x 2.160 pixels biedt deze projector beelden die vier keer scherper zijn dan Full HD. Dankzij de laserlichtbron levert de UHZ66 heldere en levendige beelden met een lange levensduur, zonder dat er lampen hoeven te worden vervangen.

Nieuw aan dit model is de externe voeding die bovenop de projector kan worden geklikt. Het stroomverbruik van de UHZ66 is maar liefst 45 procent lager dan van een vergelijkbaar model met een lamp. Dankzij een eARC HDMI ingang is deze ook gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een soundbar in eenvoudige installaties.

De Optoma UHZ66 Compacte Laser 4K Thuisbioscoop Projector is de ideale keuze voor filmliefhebbers die op zoek zijn naar superieure beeldkwaliteit in een compacte en energie-efficiënte vorm voor een aantrekkelijke prijs. De Optoma UHZ66 is vanaf nu beschikbaar bij geselecteerde retailers en wordt geleverd met twee jaar garantie.

Voor meer informatie en verkooppunten kan worden gekeken op de website van KlankBart.

MERK

EDITORS' CHOICE