Luistershow op vrij. 24 nov. en zat. 25 nov. bij Van Deynen met Cambridge en Piega

Redactie Hifi.nl | 13 november 2023 | Fotografie Fabrikant

De in Sint Nicolaasga gevestigde audiodealer Van Deynen Smart Solutions zal op vrijdag 24 november en zaterdag 25 november a.s. een Premium Audio Show presenteren waarbij producten van het Engelse Cambridge Audio en de luidsprekers van het Zwitserse Piega centraal zullen staan. Van Deynen Smart Solutions is een Cambridge Audio Experience Center. Dat houdt in dat alle apparaten van Cambridge Audio in huis zijn. Ook is Van Deynen dé dealer met een breed assortiment van het exclusieve Zwitserse Piega.

Premium Audio Show bij Van Deynen Smart Solutions

Audiodealer Van Deynen Smart Solutions organiseert de aanstaande Premium Audio Show samen met de importeurs van Piega en Cambridge Audio. “Wij zullen samen met hen vijf opstellingen demonstreren en toelichten. Dit is een mooie kans voor een geweldige luisterervaring van twee topmerken. Tijdens de show hebben wij ook leuke giveaways. Welke dit zijn maken wij via social media bekend,” aldus Van Deynen Smart Solutions.


De vijf opstellingen op de Premium Audio Show bestaan uit handgemaakte luidsprekers van het Zwitserse merk Piega, aangevuld met versterkers en bronnen van het Britse Cambridge Audio. Beide merken heeft Van Deynen al enige tijd in het assortiment en het team van Van Deynen zal met veel enthousiasme de producten van Cambruidge Audio en Piega demonstreren aan de bezoekers van de Premium Audio Show

Vijf opstellingen op de Premium Audio Show

Set 1: een set van Piega Master Line Source 2 luidsprekers gecombineerd met de Cambridge Audio Edge NQ voorversterker en tevens netwerkspeler. Met daar aan toegevoegd twee exemplaren van de Edge M monoblok eindversterker van Cambridge Audio.

Set 2: een set Piega Coax 611 luidsprekers in combinatie met de Cambridge Audio Edge NQ voorversterker, welke tevens een netwerkspeler is. Daar aan toegevoegd zijn de Edge W eindversterker en de Alva TT platenspeler, beide van Cambridge Audio.

Set 3: een set Piega Premium 501 Gen-2 Wireless luidsprekers in combinatie met een Cambridge Audio streamer.

Set 4: een set Piega Ace 50 luidsprekers gecombineerd met de Cambridge Audio EVO 150 alles-in-één speler en EVO CD transport.

Set 5: een set Piega Ace 30 (boekenplank)luidspreker met de Cambridge Audio CXA81 geïntegreerde stereoversterker, CXN netwerkspeler, CXC CD speler en tot slot de Alva ST platenspeler.

“Op zoek naar een mooie set voor thuis of gewoon een sublieme luisterervaring willen beleven? Kom langs, ervaar, luister en geniet! We verwelkomen je graag op 24 of 25 november aanstaande,” aldus de uitnodiging van Van Deynen Smart Solutions.

Premium Audio Show: waar en wanneer?

Vrijdag 24 november, van 12.00 – 20.00 uur
Zaterdag 25 november, van 10.00 – 17.00 uur

Meer weten? Kijk dan op www.van-deynen.nl.

Adres en contactgegevens

Van Deynen Smart Solutions
Tsjûkemarwei 21b
8521 NA Sint Nicolaasga


EDITORS' CHOICE