Bluesound & BluOS 4.0 Workshop bij Alpha High End van 5 t/m 7 nov. a.s.

Voor aficionados van Bluesound biedt het team van audiodealer Alpha High End een korte demonstratie ondersteund door een korte presentatie van de nieuwe BluOS 4.0 applicatie, onder het genot van een kopje koffie (of thee). U vertrekt met een klein gedrukt geheugensteuntje van de belangrijkste schermen.

Bluesound & BluOS voor het voetlicht bij Alpha High End

Het Bluesound-systeem zal globaal wel bekend zijn bij de lezers van dit medium. Wie een keer van dichtbij kennis wil maken met de producten van Bluesound en de bediening via BluOS kan daarvoor terecht bij de Belgische audiodealer Alpha High End. Op 5, 6 en 7 november a.s. zal het team van Alpha High End de Bluesound Days organiseren en vragen van bezoekers over Bluesound en BluOS beantwoorden.

Bluesound bestaat al circa tien jaar en is inmiddels geëvolueerd naar versie 4.0. In feite maakt deze nieuwe versie uitgebreidere aanpassingen mogelijk. Deze nieuwe software is ontwikkeld voor smartphones, tablets, pc’s en werkt met alle Bluesound-compatibele producten. Kortom, er ontstaat een nieuwe gebruiksvriendelijke ervaring.

Lid worden van de “community” van Bluesound-liefhebbers betekent ook genieten van geluidskwaliteit met hoge resolutie, met betere navigatie (artiesten, albums, nummers of afspeellijsten). Om deze vooruitgang te benadrukken, biedt het Alpha High End-team de bezoekers een demonstratie, ondersteund door een presentatie en ondersteuning in de vorm van vragen en antwoorden (Q &A), allemaal rond een paar hapjes en drankjes.

Aarzel niet om u in te schrijven om deze speciale dagen op de best mogelijke manier te plannen.

Meer weten? Kijk dan op de website van Alpha High End.

MERK

EDITORS' CHOICE