NIEUWSAudioPerfect

Concertnamiddag "Fleetwood Mac - The Dance" bij AudioPerfect op zondag 26 nov

De in de Belgische plaats Oostkamp gevestigde audiodealer AudioPerfect zal op zondag 26 november a.s. een zogenoemde concertnamiddag organiseren waarbij het afspelen van een concert van Fleetwood Mac centraal zal staan. Het aantal plaatsen is beperkt dus belangstellenden wordt verzocht om van te voren even in te schrijven.

Fleetwood Mac bij AudioPerfect

Hou je van Fleetwood Mac dan is deze concertnamiddag zeker iets voor jou. De top line-up van de iconische band kwam tien jaar na het prachtige album ‘Tango In The Night’ samen voor een schitterende concertreeks. In dit concert passeren dan ook alle wondermooie klassiekers van Fleetwood Mac.

“Maak het jou gemakkelijk in onze thuisfauteuils en geniet van dit integraal concert in 9.2.2 driedimensionele surround sound met laserprojectie. Helaas niet beschikbaar op Blu-Ray, wel op DVD, maar de laserprojector schaalt zo goed als mogelijk op naar 4K,” aldus de uitnodiging van de in de Belgische plaats Oostkamp gevestigde audiodealer AudioPerfect.

AudioPerfect zal de volgende set neerzetten voor het afspelen van het concert van Fleetwood Mac: 

  • Luidsprekers: Focal Electra inbouw
  • Subwoofers: JL Audio E110
  • Versterker/processor: Anthem MRX1140 (4K-versie)
  • Bron: Reavon UBR-X200
  • Stroom: Audes ST-900DC
  • Snoeren: Supra
  • Projector: Optoma UHZ65
  • Projectiedoek: Adeo Elegance Tensio

Concert Fleetwood Mac: wanneer?

Zondag 26 november 2023 van 14:00 uur tot 18:00 uur

Het concert duurt 106 minuten. We luisteren het in één ruk uit. Daarna is er tijd voor uitstapjes richting andere muziek en voor napraten.

Het aantal plaatsen is beperkt. Belangstelling om het concert bij te wonen? Stuur een e-mail naar peter@audioperfect.be.

Concert Fleetwood Mac: waar?

AudioPerfect
Dom van Asschestraat 2
Oostkamp (B)

Website: https://www.audioperfect.be/
E-mail: peter@audioperfect.be
GSM: + 32 471 88 52 76


EDITORS' CHOICE