Aelivé hi-fi & smarthomes verhuisd naar Baarn én een nieuwe locatie in Woerden

Dubbel nieuws van Aelivé hi-fi & smarthomes vandaag. Aelivé bestaat al sinds 2003 en is in die twintig jaar altijd vooruitstrevend geweest op gebied van hifi en interieur-beleving. Ze hebben daarvoor inmiddels ook alweer jaren een goede partner aan Mondileder, waarmee ze nu gezamenlijk een splinternieuwe showroom in Baarn hebben gerealiseerd, naar eigen zeggen een compleet uniek hifi/woonconcept.

Tegelijkertijd is er gewerkt aan een smarthome experience center in Woerden, dus je vindt Aelivé in het vervolg op twee locaties!

Aelivé hi-fi & smarthomes Baarn

"Als ondernemer moet je met de tijd mee en in hi-fi land is dat niet anders", zegt Martijn van Buren van Aelivé. "Toch zien we nog veel traditionele winkels waar mensen persoonlijk en in alle rust worden geholpen met allerhande hi-fi vraagstukken. Dat is mooi, maar niet vernieuwend."

"In een wereld waar internet gretig om zich heen grijpt worden we als consument bijna als vanzelf in handen van e-commerce gezogen. Er is een antwoord op deze ontwikkeling: Aelivé hi-fi & smarthomes Baarn!"

"De nieuwe locatie in Baarn is een belevingsshowroom waar klanten terecht kunnen voor een hi-fi ervaring en met de service en nazorg die in onze markt vaak hoog gewaardeerd wordt."

"Aelivé heeft als speerpunt geen e-commerce strategie te handteren, maar echt een concrete plek te zijn waar klanten het waarderen en genieten weer onder de knie kunnen krijgen."

Aelivé hi-fi & smarthomes experience center Woerden

We zeiden niet voor niets 'dubbel' nieuws: ook in Woerden kun je tegenwoordig bij Aelivé terecht, bij het smart homes experience center. "Hier kunnen we klanten op afspraak ontvangen die een speciale interesse hebben in toegepaste smarthome techniek, al dan niet in combinatie met audio/video-oplossingen."

"In Woerden kunnen we laten zien hoe diverse technieken als klimaattechniek, verlichting, audio & video in een vloeiende symbiose kunnen samenkomen." Kijk voor meer informatie over beide locaties op aelive.nl.


EDITORS' CHOICE