Heropening Bang & Olufsen showroom Poulissen op zat. 28 okt. a.s.

Onlangs heeft de in Roermond gevestigde audiodealer Poulissen zijn Bang & Olufsen showroom volledig vernieuwd en opnieuw ingericht. Poulissen is trots op het resultaat. Op zaterdag 28 oktober a.s. zal Poulissen de vernieuwde showroom onder het genot van een hapje en een drankje laten zien.

Nieuwe Bang & Olufsen showroom bij Poulissen in Roermond

Bezoekers kunnen op zaterdag 28 oktober a.s. ook meteen kennismaken met de nieuwste Bang & Olufsen luidspreker, de Beolab 8. Deze luidspreker kan, ondanks zijn kleine formaat, zelfstandig functioneren, als onderdeel van een stereopaar of van een geluidssysteem. Er zijn die dag ook exclusieve aanbiedingen van geselecteerde producten.

Bezoekers zijn welkom op 28 oktober a.s. van 10:00 uur tot 17:00 uur.

“Verder zijn wij erg verheugd dat Bang & Olufsen Poulissen eind september in Kopenhagen van de vice-president en CEO van Bang & Olufsen de prestigieuze prijs ‘Brands Standards Excellence Award’ in ontvangst heeft mogen nemen. Deze prijs is slechts aan vier dealers in Europa uitgereikt en geeft blijk van een continu exceptioneel hoog niveau van onder meer service en kwaliteit,” aldus Poulissen.

Bang & Olufsen Poulissen
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond


EDITORS' CHOICE