NIEUWSBender Hifi

Audio Show op zat. 28 en zon. 29 okt. a.s. bij Bender Hifi

De in Arnhem gevestigde audiodealer Bender Hifi organiseert elk jaar een Audio Show met een gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur tot en met exclusieve topproducten. Dit jaar vindt de Audio Show plaats op zaterdag 28 en zondag 29 oktober a.s. en Bender Hifi zet weer een gevarieerd aanbod in zijn luisterruimtes. Er zullen ook een aantal primeurs hun opwachting maken.

Audio Show Bender Hifi 2023: ‚Äúhoor je dat?‚ÄĚ

‚ÄúElk jaar houden wij van Bender Hifi een Audio Show, waarbij we ons best doen om een mooie en gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur tot en met exclusieve topproducten te laten zien en vooral te laten horen! Uiteraard is er ook voldoende tijd om persoonlijke vragen te beantwoorden en een mooi aanbod te doen als daar interesse in is. Nu onze luisterruimtes helemaal opnieuw zijn ingericht, komen de diverse luisteropstellingen nog beter tot hun recht en gaat ontspannen luisteren vanzelf,‚ÄĚ aldus Harald Strik, stuwende kracht achter Bender Hifi.

Er zullen ook een aantal primeurs worde gepresenteerd tijdens de Audio Show. Via www.benderhifi.nl/show worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Wat nu al bekend is, wil Bender Hifi hieronder alvast mededelen.

Latham: Naim Audio en Focal

In ieder geval zal de nieuwe Naim Audio 300 serie worden ge√Įntroduceerd en gedemonstreerd met de Focal Sopra. Ook is er de mogelijkheid hoofdtelefoons van Focal te beluisteren op de Naim Uniti Atom Headphone Edition.

Joenit: Rega en Totem

Rega introduceert de nieuwe Rega NAIA de referentie draaitafel die zal worden gedemonstreerd met de Rega Aethos versterker, de Rega Aura Phono voorversterker in combinatie met de Totem Element Fire V2 luidsprekers en ook worden van Totem de nieuwe  Bison luidsprekers  gedemonstreerd.

Viertron: Acoustic Energy en Atoll

Acoustic Energy introduceert de nieuwe top luidspreker genaamd Corinium, deze zal worden aangestuurd door de Atoll ST-300 voorversterker/streamer en AM-300 eindversterker.

Dimex: Cambridge Audio

Cambridge Audio EVO-150 en EVO CD met de nieuwe Focal Vestia N2 luidsprekers.

GP Acoustics: Hegel en KEF

De Hegel H600 en Viking cd speler worden gedemonstreerd met de KEF Blade TWO of met de KEF LS60W, vanwege wisselen van luidsprekers per sessie.

Audio Show Bender Hifi: wat staat er op de planning?

Bender Hifi gaat diverse opstellingen presenteren samen met Dimex, Joenit, Latham, GP acoustics en Viertron. In de achterste luisterruimte zal zowel Latham als Dimex een opstelling neerzetten met als grote primeur de nieuwe Classic 300-serie van Naim Audio in combinatie met de Focal Sopra's bekabeld met Chord. Dimex zal met Cambridge Audio komen. In de voorste luisterruimte komt KEF in combinatie met Hegel zoals de jaren voorheen.

Wil je graag wat horen van het Franse Atoll Electronique? Dan kan je terecht in de bovenruimte waar Viertron samen met Acoustic Energy en Supra zal demonstreren. Voor onze vinyl liefhebbers komt Joenit dit jaar weer om de mooie wereld van analoge hifi te demonstreren. Dit zal plaatsvinden in onze kelder ruimte waar je kan genieten van platen met Rega in combinatie met Totem.


EDITORS' CHOICE