NIEUWSIsoAcoustics

Dare to compare: demonstratie Isoacoustics op 3 en 4 nov. a.s. bij Hobo Hifi Arnhem

Op vrijdag 3 november en zaterdag 4 november a.s. zal de vestiging van Hobo Hifi in Arnhem een speciale demonstratie organiseren van de ontkoppelvoeten van Isoacoustics. Het gaat een unieke vergelijkingstest worden want tijdens de demonstratie kan al spelende worden overgeschakeld om meteen de klankmatige verschillen te kunnen waarnemen. 

Isoacoustics “Dare To Compare” op 3 en 4 november 2023 bij Hobo Hifi Arnhem

Isoacoustics beperkt met zijn ontkoppeloplossingen de invloed van de akoestiek in de luisterruimte. Op 3 en 4 november demonstreert Hobo Hifi samen met de importeur van Isoacoustics het grote verschil van deze kleine ingreep in een directe A/B test. Met een speciale schakelaar kunnen luisteraars 'live' en zonder van kabels en setup te moeten wisselen ervaren welke klankmatige voordelen het toepassen van Isoacoustics Gaia ontkoppelaars onder luidsprekers biedt.

Direct hoorbaar resultaat met ontkoppelvoeten Gaia

Dankzij de Isoacoustics switch kan je tijdens de demonstraties ook echt meteen het verschil horen tussen de standaard meegeleverde spikes van de luidsprekerfabrikant en de werking van de Isoacoustics Gaia. De demonstratie zal worden gehouden met een paar luidsprekers van Sonus faber type Sonetto V, een versterker van Moon type 340i en een streamer van Lumin type U2 Mini. Dit is een mooie set, maar ook een beetje willekeurig gekozen want de Gaia ontkoppelvoeten zijn een verbetering voor elke audioset.

Kom jij het ook horen? De demonstraties zijn doorlopend tijdens de dagen en de toegang is natuurlijk gratis.

Adres en contactgegevens Hobo hifi Arnhem

Hobo Hifi Arnhem
Koningstraat 21
6811 DG Arnhem
Tel.: 026 - 442 7421

Openingstijden:
Vrijdag 3 november: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 4 november: 10:00 - 17:00 uur

MERK

EDITORS' CHOICE